Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Carlota Corredera, tots dos amb rostre somrient

Rocío Carrasco: el clar motiu del seu distanciament amb Carlota Corredera

Rocío Carrasco va trobar temps enrere en Carlota Corredera una de les seves principals defensores

Rocío Carrasco va passar 20 anys callada i va ser l'objectiu constant dels atacs del seu exmarit, Antonio David, i la seva família mediàtica. No obstant això, el 2021, va decidir trencar definitivament el seu silenci i posar cadascú al seu lloc. Ho va fer a través de la seva docusèrie, en què va deixar clar tot el que havia patit per culpa del pare dels seus fills, a qui va acusar de maltractaments.

Rocío va aconseguir que molta gent es posicionés a favor seu i cregués el seu testimoni. I entre aquesta es va trobar Carlota Corredera, presentadora del format esmentat, que es va convertir en la seva màxima defensora pública. Per això, van iniciar una relació molt estreta i especial.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, els rumors indiquen que amb el pas del temps s'han distanciat, almenys, públicament. I se sap el motiu de la situació esmentada.

Rocío Carrasco: el perquè hi ha 'separació' entre ella i Carlota Corredera

Rocío Carrasco, així com molt d'afecte, va rebre moltes crítiques per això que va explicar a la seva docusèrie. Davant tots aquests atacs furibunds va tenir grans aliats i defensors que "van treure les ungles" per ella. Una d'aquestes va ser Carlota Corredera, que es va convertir en defensora del feminisme i de les víctimes de violència de gènere.

La dona de Fidel Albiac va trobar molt de suport en la presentadora i van mostrar a les xarxes i a la televisió l'estreta relació que tenien. Però sembla que les coses amb el pas del temps han canviat entre elles, almenys públicament. Sí, perquè ja no comparteixen imatges juntes ni la gallega hi dedica missatges d'afecte com ho feia abans.

Els rumors indiquen que hi ha un distanciament clar entre les dues dones, encara que pot ser que tot sigui 'de cara a la galeria'. Només cal veure que el mes de maig passat van ser vistes juntes i somrients a la boda d'uns amics en comú, Raúl Prieto i Joaquín Torres.

Imatge de Rocío Carrasco al costat de Carlota Corredera en les prenoces de Raul Prieto i Joaquín Torres
Rocío Carrasco i Carlota Corredera van ser vistes juntes per última vegada el darrer mes de maig | GTRES

Aleshores, per què sembla públicament que Rocío i Carlota ja no tenen relació? Bàsicament per un motiu. En concret, s'especula que és així perquè a Corredera no la beneficia continuar parlant i traient la cara per la filla de 'La Jurado'. Necessita distanciar-se'n per poder passar pàgina d'una etapa que l'ha enfonsada professionalment parlant.

Sí, perquè, tal com la presentadora ha revelat en una entrevista per a El País, la defensa que va fer de la seva amiga li ha passat factura. Exactament ha confessat que “parlar de feminisme m'ha costat el meu lloc a Mediaset i a la tele”.

“Gestionem malament el programa amb el tema de Rocío. Es va tractar com un tema del cor quan no ho era. Hem de deixar parlar només experts i expertes, perquè en alguna cosa així no hi pot haver bàndols”.

A això ha afegit: “Els drets humans no es qüestionen. Jo sé què va passar amb mi i el perquè no hi soc, però això cal preguntar-ho a Mediaset. Potser soc jo la primera peça que no encaixa en això que anomenen codi ètic”.

Rocío Carrasco ha portat un altre problema més a Carlota Corredera

Rocío Carrasco ha estat la 'causa' que Carlota Corredera, per la seva actitud vehement a favor del feminisme i en contra de la violència de gènere, no estigui a la televisió ara. Tot i que no és l'únic revés que li ha propiciat sense voler a la gallega.

Pel que sembla, molt aviat Antonio David començarà a demandar els presentadors i col·laboradors de l'esmentada docusèrie de la seva ex. I és que considera que van atemptar contra el seu honor i la seva imatge amb les declaracions que van fer donant suport al testimoni que l'acusava de maltractador. Per tant, Corredera ben aviat haurà d'afrontar un problema judicial per tot el que va dir d'ell.

Muntatge de Carlota Corredera amb Antonio David Flores
Rocío Carrasco sap que la defensa que li va fer Carlota Corredera li costarà una demanda | España Diario

Després de tot això, s'entén que la gallega, si més no de cara al públic, hagi optat per marcar certes distàncies amb Carrasco. No vol que la defensa que n'ha fet la segueixi tenint al disparador i el continuï generant dificultats.