Muntatge de fotos de primer pla d'Amador Mohedano i la seva filla, Rosario Mohedano, amb cara somrient
GENT

Rosario Mohedano trenca el silenci amb el que passa sobre el deute d'Amador Mohedano

Rosario Mohedano recorre a les xarxes socials per revelar el que està passant amb el deute del seu pare amb Hisenda

Des que va transcendir a la premsa el deute a què s'enfronta Amador Mohedano amb Hisenda, són molts els mitjans de comunicació que han especulat sobre això. Amador ha preferit no pronunciar-se gaire, encara que assegurava que les seves intencions eren regularitzar-ho tot com més aviat millor.

Ara, Rosario Mohedano ha donat un cop a la taula i s'ha pronunciat a les seves xarxes socials. La filla de Rosa Benito ha carregat contra Telecinco per tractar el tema i ha parlat sobre el deute que arrossega Amador.

Rosario Mohedano, contundent, es pronuncia contra Telecinco i el problema d'Amador

El deute d'Amador amb Hisenda, que puja a més de 200.000 euros, s'ha convertit en un dels temes estrella de la setmana. Telecinco ho ha tractat durant aquests dies i diversos mitjans de comunicació també s'han intentat posar-hi en contacte.

Primer pla de Chayo Mohedano amb cara somrient
Rosario Mohedano trenca una llança a favor del seu pare | Europa Press

Segons revelava el germà de 'La Más Grande', es reuniria amb el seu gestor per poder buscar una solució com més aviat millor. "Tindré una reunió amb la meva gestoria i amb l'inspector d'Hisenda a Cadis". I és que, tal com van revelar des de Vamos a ver, si no fos saldada, Amador podria perdre la seva part de la finca de 'Los Naranjos'.

Tot i això, a Rosario Mohedano no sembla haver-li agradat gaire que es tracti aquest tema a Telecinco.

La cantant ha recorregut a les seves xarxes socials i ha estat contundent. "Teniu en plantilla persones que deuen moltíssims diners a Hisenda, però interessa parlar d'Amador. Un home jubilat, que ha donat a guanyar molts diners a la vostra empresa", sentenciava.

Rosario assegura que la cadena només busca "fer mal" amb informacions falses. "Ens usen de comodins quan no tenen temes, mentint, cobrant per mentir i fer mal", asseverava Rosario.

La filla d'Amador s'ha mostrat així de contundent a les seves xarxes socials: "No em val que després doneu la culpa a les productores. Vosaltres ho permeteu, expliquen una vida fictícia de la meva tieta Rocío i ho permeteu. Permeteu que se'ns culpi a tots dels problemes de la meva cosina, la universal", llançava a les seves xarxes.

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret
Amador Mohedano s'enfronta a un quantiós deute | GTRES

Rosa Benito corrobora les paraules de la filla

Davant la publicació de Rosario Mohedano, Rosa Benito no ha perdut l'oportunitat de donar suport a les paraules de la seva filla. "No paren, em fa gràcia que em truquin també gent que deu 1 milió d'euros a Hisenda", comentava l'extelevisiva. Sembla que la guerra entre la família Mohedano i Telecinco mai no arribarà al final, i estem davant d'un nou capítol del conflicte.