Muntatge d'Olvido Formigos asseguda a "De vieres" mirant a terra somrient i un cercle al costat amb la cara de Fran Rivera al carrer
GENT

Olvido Hormigos llança el seu testimoni més esperat després dels passos de Fran Rivera

Olvido Hormigos torna al focus mediàtic després de la seva incendiària entrevista a '¡De Viernes!', com va fer Fran Rivera o Ángel Cristo Jr.

Hi va haver un temps en què Olvido Hormigos era una de les grans cares de Telecinco, on va arribar a col·laborar en una infinitat de programes de la cadena. Tot i això, l'exgran hermana decidia allunyar-se dels mitjans de comunicació.

Ara, després d'una temporada centrada en la seva família, Olvido Hormigos ha tornat amb magnificència. L'exregidora dels Yébenes ha seguit els passos de Fran Rivera o Julián Contreras i s'ha assegut a ¡De Viernes!.

El nou format de Telecinco ha aconseguit imposar-se a la graella televisiva i cada divendres porta les entrevistes més polèmiques de la setmana.

Olvido Hormigos es confessa a ¡De Viernes!, com Fran Rivera

Quan semblava que Olvido estava totalment fora de la petita pantalla, l'expolítica ha tornat a Telecinco i ho ha fet per la porta gran.

Primer pla d'Olvido Formigos asseguda a
Olvido Hormigos torna al centre de totes les mirades | Telecinco

Olvido ha seguit els passos d'Ángel Cristo Jr, Fran Rivera o Colate en seure a la cadira de ¡De Viernes!. Des que el programa de Santi Acosta va arribar, aquest no ha deixat ningú indiferent. Els convidats s'enfronten als seus dimonis més grans i, aquesta vegada, amb Olvido Hormigos no ha estat menys.

L'enemiga número u de Belén Esteban s'ha sincerat sobre com va ser l'episodi que va canviar la seva vida. El 8 d'agost del 2012 es va filtrar el vídeo íntim, que havia enviat prèviament al seu amant, i la resta és història.

Ara, amb la perspectiva dels anys, i després de tot el que hem viscut, Olvido té molt clar què canviaria. "Què canviaria? No tornar-lo a enviar", ha sentenciat Olvido.

La televisiva llançava el seu testimoni més esperat, i també complicat, en revelar que fins i tot es va arribar a plantejar treure's la vida. "Se'm va creuar aquest noi de sobte i canviaria haver-li seguit el corrent... van ser dies que no volia sortir de llit, ni viure... vaig pensar a prendre'm unes pastilles i no despertar-me, però no ho vaig fer", confessava.

Olvido Hormigos, disposada a tornar a la televisió

Olvido Hormigos revivia la nit passada com va ser aquell mes d'agost on la seva vida va canviar completament, i que va donar el tret de sortida a la seva polèmica carrera televisiva. "Aquell mes d'agost va ser horrible perquè ningú em deia res a la cara. Tothom em mirava, reia… hi havia un fòrum a la ciutat on escrivien i em deien el pitjor", lliscava.

Captura d'Oblit Formigos a la promo de De Divendres de Telecinco
Olvido Hormigos torna a la televisió | Mediaset

Tot i que ja han passat molts anys des d'aquell episodi, la veritat és que Olvido segueix tenint-ho molt present. Això sí, després de la seva entrevista gravada a ¡De Viernes!, tot apunta que els pròxims dies tornarà a aparèixer a la televisió, estem davant el retorn d'Olvido Hormigos?