Fotomuntatge amb una imatge de fons difuminada de la ciutat de Barcelona i al capdavant Alexia Putellas i una rodona vermella amb ella en blanc i negre amb un ram de flors
GENT

Alexia Putellas amb un ram de flors per Barcelona: tothom li diu el mateix en veure-la

L'estrella del FC Barcelona Femení ha penjat una fotografia a Instagram que ha despertat els comentaris dels seus seguidors

Alexia Putellas ha deixat sense paraules els seus seguidors de les xarxes socials. La migcampista del FC Barcelona femení ha publicat una sèrie d'imatges que han despertat els afalacs de tots els seus fans. Uns que no perden mai la pista de la seva estrella de futbol preferida.

La catalana es passejava aquest dijous passat, 11 de gener, amb un ram de flors per la ciutat on resideix, Barcelona. I el seu Instagram, plataforma on ha penjat la fotografia, juntament amb un rodet de diverses imatges, s'ha inundat de comentaris molt positius.

Alexia Putellas, amb un ram de flors per Barcelona

Les xarxes ens permeten saber en tot moment què fan els nostres famosos preferits. Podem veure'ls menjant a restaurants, gaudint d'un bon pla amb els amics o la família, o simplement passejant per la seva ciutat.

Alexia Putellas feia ús d'Instagram per aquest mateix motiu. La jugadora del Barça ensenyava als seus seguidors com va viure ella ahir la jornada, dia 11 de gener. "Avui és 11/11 i algunes d'aquestes fotos m'inspiren", posava com a peu del rodet de fotografies que penjava a la plataforma.

La primera imatge, sens dubte, és la que cridava més l'atenció de tothom. Alexia Putellas posava enmig dels carrers de Barcelona en una fotografia en blanc i negre amb un ram de flors.

Cosa que ha fet que les xarxes s'omplissin ràpidament de comentaris positius i afalacs cap a l'estrella del FC Barcelona. "Reina a la seva aesthetic era". "A mi m'inspires tu", "La meva reina", es podia llegir al seu compte d'Instagram de seguidors seus.

La decisió que podria prendre aviat Alexia Putellas

Aquesta sèrie d'imatges, però, es veuen enfosquides per una notícia que sobrevola Alexia Putellas. La migcampista catalana podria deixar molt aviat el club on juga des de fa temps, el FC Barcelona.

La guanyadora de dues Pilotes d'Or encara manté a l'aire la seva continuïtat a l'equip blaugrana. Encara no ha signat la seva renovació del contracte, que finalitza el proper 30 de juny.

Les últimes especulacions apunten que la futbolista estaria plantejant al Barça un augment de salari per evitar-ne la sortida. Tot i això, encara no hi ha res decidit i els propers passos professionals d'Alexia Putellas són encara incerts.