Muntatge d'Aurah Ruiz al plató de Supervivientes amb una fotografia d'Ángel Cristo JR
GENT

Aurah Ruiz es queda sense paraules després d'escoltar l'última hora sobre Ángel Cristo

Aurah Ruiz s'assabenta després del pas per 'Supervivientes' que Ángel Cristo no vol arreglar les diferències amb ella

Després de convertir-se en la darrera expulsada de Supervivientes 2024, Aurah Ruiz ha arribat al plató de Tierra de Nadie. Durant la seva intervenció, la canària ha comentat amb Carlos Sobera alguns dels episodis més destacats del seu pas pel reality, entre els quals hi ha la seva gran baralla amb Ángel Cristo.

Després de tres setmanes sense veure's, tots dos concursants han tingut l'oportunitat de parlar cara a cara sobre què va passar aquell dia. Discussió que va ser el detonant de l'expulsió disciplinària del fill de Bárbara Rey.

Captura de 'Supervivientes' amb Ángel Cristo amb samarreta militar al costat de Carmen Borrego amb blazer de colors i pantalons negres asseguts en un sofà, Aurah Ruiz amb la mà a la cara asseguda en un tamboret i Carlos Sobera de peu en vestit negre l'11 de juny de 2024

I encara que Aurah Ruiz ha volgut tornar a demanar-li disculpes davant de tota l'audiència del format, la reacció d'Ángel Cristo no ha estat la que ella esperava. Cosa que ha deixat la canària veritablement sorpresa.

Després d'escoltar com la seva companya ha confessat que “es penedeix molt” d'allò que va passar aquell dia, ell ha estat molt clar: “És la seva nit i això ha de continuar sent així”. "Necessito temps per ordenar les meves idees", ha assegurat el concursant, deixant entreveure que ara com ara no vol iniciar una reconciliació amb ella.

Aurah Ruiz no esperava la reacció que ha tingut Ángel Cristo

Aquest dimarts, 11 de juny, Aurah Ruiz s'ha retrobat amb un dels seus grans rivals de l'edició: Ángel Cristo. Durant l'última emissió de Tierra de Nadie, la canària ha tingut l'oportunitat de resoldre les seves diferències amb aquell que un dia va ser un dels seus grans suports a Hondures.

Encara que l'última vegada que es van veure tots dos es van dedicar diversos insults i faltes de respecte, ahir a la nit la xicota de Jesé va voler enterrar la destral de guerra. I per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de demanar-li disculpes davant de tota l'audiència de Telecinco:

“Me'n penedeixo moltíssim, et demano disculpes, però mira'm a la cara, m'agradaria que em miressis a la cara. Em vaig equivocar moltíssim i me'n penedeixo i t'ho dic a la cara. Perdó, Ángel… No sé si em perdonaràs o no, però tenia ganes de treure'm aquesta espineta”.

Captura d'Aurah Ruiz al plató de Supervivientes mirant Ángel Cristo JR

No obstant això, i malgrat aquestes paraules, Aurah Ruiz no ha tingut objeccions a fer algun retret a Ángel Cristo. "La veritat és que de la teva part també van sortir coses molt lletges", ha matisat la supervivent.

Captura d'Àngel Crist JR al plató de Supervivientes

Unes paraules que, segons sembla, no han estat suficients per al company. Tant és així que la seva reacció no ha estat l'esperada: “És la seva nit i això ha de continuar sent així”. "Necessito temps per ordenar les meves idees", ha afegit a continuació.

Per la seva banda, i després de veure la negativa d'Ángel Cristo, el presentador del format no ha dubtat a donar la seva opinió sobre això. “En tres setmanes no has tingut temps per ordenar?”, ha preguntat Carlos Sobera al concursant.

Abans de canviar de tema, Aurah Ruiz ha assegurat que, per a ella, la seva amistat amb el fill de Bárbara Rey “va ser sincera”. “Vaig arribar a pensar que recapacitaria i que m'abraçaria amb ell. Però quan hi arribo, veig la seva actitud, m'intenta ridiculitzar…”, ha lamentat a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: