Muntatge de Rosa Benito somrient amb els llavis vermells i Amador Mohedano seriós amb un barret blanc

GENT

Rosa Benito anuncia els seus plans en confirmar-se la situació d'Amador Mohedano

Rosa Benito posa terra pel mig després que Amador Mohedano continuï amb el seu deute amb Hisenda i planegi el seu retorn a televisió

Rosa Benito ha volgut compartir amb els seus seguidors el moment tan especial pel qual passa. Després de confirmar-se els problemes econòmics d'Amador Mohedano i el seu interès per tornar a la televisió, la seva exdona ha posat terra pel mig.

Concretament, Rosa se n'ha anat a la fira del Rocío per gaudir de l'ambient flamenc. La col·laboradora així ho publicava al compte d'Instagram mitjançant dues històries. La mare de Chayo sembla viure aliena als deutes d'Amador i a la seva decisió de tornar al focus mediàtic.

Rosa Benito i els seus plans després de les polèmiques d'Amador Mohedano: se'n va a la fira

Rosa Benito fa temps que va prendre la determinació d'allunyar-se de la televisió. Si bé va ser una decisió forçada pel veto imposat a Telecinco, sembla que ha acabat acceptant-ho.

Després de d'esclatar contra la cadena que li va donar menjar, Rosa ha fet un gir a la seva vida. Es prodiga poc pels mitjans i ha deixat de banda les seves publicacions incendiàries a les xarxes socials. Ara porta una vida molt més tranquil·la i plàcida.

Primer pla de Rosa Benito somrient a la gala SIMOF
Rosa Benito continua endavant amb la seva vida malgrat els problemes d'Amador Mohedano | GTRES

Res a veure amb la del seu exmarit, Amador Mohedano, que recentment tornava a l'esfera pública pel seu deute amb Hisenda. L'Agència Tributària li trepitja els talons i amenaça de treure-li l'única cosa que li queda de 'La más grande'.

Mentre l'exrepresentant intenta buscar la via per solucionar els seus problemes, Rosa ha agafat la pinta i ha posat terra pel mig. Ella mateixa confessava als seus seguidors els seus plans per als pròxims dies.

Storie de Rosa Benito a Instagram amb unes arracades de flors i una rosa als cabells el 2 de febrer de 2024
Rosa Benito se'n va a la fira | Instagram, @rosapepioficial

"Ens n'anem de fira", anunciava vestida de flamenca, confirmant la seva presència al Rocío, els dies grans en seran dissabte i diumenge. Un esdeveniment al qual Rosa sol acudir cada any, atès que és devota que és de la patrona d'Andalusia. És evident que a la col·laboradora no l'afecten els problemes d'Amador i que continua endavant amb la seva vida.

Ara bé, no és del tot aliena a ells, ja que fa uns dies es va pronunciar sobre les dificultats del seu exmarit. "Se'n surt, quan es té salut se'n surt, t'ho dic jo", afirmava als micròfons d'Europa Press.

Rosa Benito es desvincula de la situació d'Amador: el deute amb Hisenda i el retorn a la televisió

Amador Mohedano té assumit que no serà gens fàcil reunir els 247 000 € que li reclama l'Agència Tributària. Gairebé no cobreix les despeses amb la pensió que cobra, per la qual cosa la seva situació econòmica és molt delicada.

En aquest sentit, un cop aixecat el veto a Telecinco, el programa ¡De Viernes! segueix dels passos d'Amador. S'ha parlat molt del seu deute amb Hisenda i ell sap que això genera interès i morbositat a parts iguals.

Amador Mohedano somrient en un photocall al 2016
Amador planeja el seu retorn a Telecinco per poder pagar el deute | GTRES

Com va explicar al canal JuanjoVlog, estudia la possibilitat de pagar part del seu deute amb una entrevista al plató de Santi Acosta. Va proposar a la direcció el seu posicionament i aquests van afirmar que "ho pensarien".

Per això, sembla evident que Amador no trigarà gaire a asseure's de nou a Telecinco. La mateixa cadena que va criticar fa molt poc i a la qual va acusar de tots els mals que ha patit la seva família els últims temps.

Rosa Benito atenent la premsa amb un abric negre i Carmen Lomana enrere
Rosa Benito continua sense voler saber res de televisió | Europa Press

Pel que fa a Rosa Benito, continua vetada a Mediaset, però no sembla que això la disgusti. Més aviat tot al contrari, perquè ja no se sent al focus mediàtic ni es veu embolicada en polèmiques. De moment, no té gaires ganes de tornar.

Tanmateix, la possible entrevista d'Amador podria acabar amb aquesta pau de què ara gaudeix. El seu exmarit reobrirà velles ferides, ja que, si vol treure benefici del retorn i pagar el deute, ha d'aportar una cosa suculenta a canvi.