Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Flores i la seva mare, Rocío Carrasco, totes dues amb bitllets d'euros de fons
GENT

Rocío Flores troba la millor manera de guanyar diners lluny de Rocío Carrasco

Rocío Flores ha optat per no parlar de la seva mare i, actualment, es guanya la vida lluny dels mitjans com a directora de la seva empresa

Rocío Flores ha fet un gir radical a la seva vida des que va aparèixer per primera vegada a la televisió. Va ser al plató de GH VIP 7 quan es va postular com a defensora d'Antonio David al concurs. Des de llavors, es va convertir en una habitual dels platós de Telecinco, on no va trigar a destacar per la seva sinceritat.

Tot i això, la reaparició de la filla de 'La más grande' va truncar la seva carrera a la televisió. Rocío va optar per no avivar la polèmica i va decidir no parlar de la seva mare. Així s'acabava la seva feina, però lluny de quedar-se amb els braços plegats, la noia s'ha reconvertit en directora de l'empresa Farmasi.

Rocío Flores es guanya la vida com a directora d'una empresa de cosmètics

Entre els plans de Rocío Flores no entrava esdevenir un personatge de la premsa del cor. Almenys és el que sempre va sostenir el seu pare sobre el futur de la seva filla gran. No obstant això, va ser gràcies a ell per qui va fer el salt a la televisió.

Pla mitjà Rocío Flores amb rostre sorprès en 'El Programa de Ana Rosa'
Rocío Flores va decidir deixar de parlar de Rocío Carrasco i llaurar-se el seu propi futur | Telecinco

Si no hagués estat per la seva participació en GH VIP, Rocío Flores, potser, hauria seguit centrada en els seus estudis de nutrició. Tanmateix, els focus li van ensenyar un món desconegut per a ella al qual no va trigar a endinsar-se.

Va fitxar per Supervivientes i, després, per El programa de Ana Rosa, coincidint amb la reaparició de la seva mare. Ara bé, les polèmiques suscitades pel documental van fer que Rocío comencés a sentir-se incòmoda als platós.

Va decidir marcar distàncies i deixar de pronunciar-se sobre el tema, la qual cosa va provocar, segons alguns mitjans, la seva sortida de Telecinco. I així s'ha continuat mantenint, ferma en el seu propòsit de llaurar-se un futur lluny de l'allargada ombra de Rocío Carrasco.

No li ha resultat una tasca gens fàcil, però avui dia la filla d'Antonio David pot estar orgullosa de guanyar-se la vida per mèrits propis. Actualment és directora de l'empresa Farmasi, amb què fa poc ha començat a treballar. "El meu nou projecte és amb Farmasi, és un nou negoci que he fet jo", anunciava entusiasmada.

A través de les xarxes, promociona productes de bellesa, benestar i llar guanyant beneficis rellevants. Tot i això, aquest nou projecte li ha ocasionat un gran disgust quan va ser acusada d'“estafa piramidal”. Rocío es va defensar d'aquestes acusacions afirmant que es tractava d'un negoci legal i mostrant estar cansada d'“haver de donar sempre explicacions”.

Rocío Flores viu allunyada dels mitjans de comunicació

Encara que la reaparició de la seva mare li va resultar dolorosa, la veritat és que va impulsar l'interès per Rocío en les xarxes. Al mateix temps que sumava detractors, també n'augmentaven els defensors i l'atractiu per a moltes marques.

El seu compte d'Instagram va patir un canvi notable i es va transformar en una cosa molt més professional. Rocío es va convertir en influencer i, actualment, compta amb més de 750 000 seguidors.

Plànol curt de Rocío Flores amb rostre seriós
Rocío Flores viu allunyada dels mitjans de comunicació | Instagram, @rotrece

I així es guanya la vida lluny dels mitjans de comunicació i sense haver de parlar de la seva família. Celebrant cada projecte nou i lluitant pel seu futur. I sembla que ho està aconseguint en vista de les publicacions que comparteix a les xarxes.

Malgrat les acusacions d'estafa, la xicota de Manuel Bedmar continua endavant amb el seu negoci fent xerrades i promocionant els seus productes. Acudeix a esdeveniments i organitza trobades on dona a conèixer les novetats en cosmètics i cura personal.

Rocío se sent plenament satisfeta amb aquesta nova feina que li aporta la calma i l'estabilitat que sempre ha desitjat. Encara que no és aliena a les polèmiques que giren al voltant de la seva família, prefereix continuar tenint una postura allunyada del soroll mediàtic.