Primer pla de Concha Velasco somrient en una imatge d'arxiu
GENT

La veritat de Concha Velasco veu la llum un dels dies més importants de la seva vida

L'estat de salut de Concha Velasco es torna a convertir en el centre d'atenció el dia de l'any més important per a l'artista

Concha Velasco torna a convertir-se en el centre de totes les mirades un dels dies més especials de l'any per a ella. Després de setmanes gairebé sense saber res sobre la seva salut, el seu fill Manuel ha revelat tota la veritat sobre el seu estat actual.

El març de 2022, els mitjans de comunicació espanyols es van fer ressò d'una inesperada notícia relacionada amb aquesta coneguda artista espanyola. A conseqüència de la seva edat avançada, el director de cinema i el seu germà petit es van veure obligats a internar la seva mare en una residència de la Comunitat de Madrid.

No obstant això, i després de no poder adaptar-se a les condicions del centre, Concha Velasco va ser traslladada a una residència de Las Rozas. Des de llavors, l'artista hi ha estat vivint envoltada d'un personal mèdic qualificat.

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
Els fills de Concha Velasco es van veure obligats a ingressar la seva mare a una residència | Europa Press

I encara que durant aquest temps ha estat poca la informació que ha transcendit sobre el seu estat, el 22 de desembre passat, va haver de ser traslladada a l'hospital Puerta del Hierro. Situació que va fer saltar totes les alarmes.

Ara, i després que Manuel Velasco assegurés fa uns mesos que “està estable”, Concha Velasco s'ha convertit en la protagonista principal de la premsa social espanyola.

Aquest dimecres, 29 de novembre, la 'chica ye-ye' ha celebrat el seu 84è aniversari a la seva residència de Las Rozas i envoltada dels seus fills. Després de la seva sortida, el director de cinema no ha tingut cap problema a atendre educadament totes les preguntes de la premsa.

Moment en què el fill gran de Concha Velasco ha revelat tota la veritat sobre l'estat actual de salut de la televisiva: “Està bé, molt contenta”.

El fill de Concha Velasco revela tota la veritat després de l'aniversari de la seva mare: “Molt contenta”

A les portes del centre per a la tercera edat, Manuel no ha tingut objeccions a compartir amb els mitjans de comunicació alguns detalls de l'últim aniversari de Concha Velasco.

"Ha estat un aniversari bonic, familiar, molt tranquil i molt bé", ha assegurat el cineasta. A més, ha confessat que alguns dels seus éssers estimats han tingut l'oportunitat de passar “una tarda molt agradable” amb ella.

Tal com ha revelat el fill de Concha Velasco, el seu aniversari ha estat ple de regals com ara “rams de flors, bombons i pastís”.

Manuel Martínez Velasco, fill de Concha Velasco, en el lliurament dels XXI Premis de Cultura de 2023
Manuel explica com ha estat el darrer aniversari de la seva mare | Europa Press

A més, i a conseqüència dels rumors que han sortit a la llum sobre el presumpte empitjorament de la seva mare, Manuel s'ha vist obligat a pronunciar-s'hi.

Les alarmes es van encendre quan Susana Urribarri va compartir un missatge confús a través de les xarxes. “T'estimo, la meva Concha Velasco, ets forta i tots t'estimem. Gran persona, un 10 com a actriu i una gran lluitadora”, va escriure la representant.

Per això, i per intentar tranquil·litzar els fans de la seva mare, Manuel ha assegurat que, malgrat el seu estat, es troba “bé”. “Bé, tranquil·la, estable, està bé… Molt contenta”, ha confirmat.

Durant aquest temps, han estat poques les persones que han tingut l'oportunitat de visitar Concha Velasco. Ara bé, Jorge Javier Vázquez ha estat un d'aquests privilegiats.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez com a presentador de Contes Xinesos a Telecinco
Jorge Javier Vázquez relata alguns detalls de la darrera visita que va fer a Concha Velasco | Mediaset

A través del seu blog de Lecturas, el presentador de televisió ha volgut compartir amb tots els seus lectors com es troba la seva gran amiga. De fet, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de ressaltar el bon aspecte que té l'actriu:

“Desconec si el dia que vaig anar a visitar-la duia base, maquillatge o què sé jo. El cas és que tenia un aspecte fantàstic”. A més, no va tenir objeccions a destacar la bona tasca que està exercint Manuel en relació amb les cures de la seva mare.

“Vaig veure Concha Velasco exquisidament atesa. Amorosament cuidada pel seu fill, que li recorda constantment anècdotes que fan riure. Aquest riure tan característic com inconfusible de Velasco”.