Muntatge de Rocío Flores amb la seva mare Rocío Carrasco i una captura seva parlant per a Europa Press

GENT

Rocío Flores confirma per sorpresa si ha tornat a parlar amb la seva mare, Rocío Carrasco

Rocío Flores ha reaparegut públicament a Madrid per un motiu molt especial i ha parlat sobre Rocío Carrasco

Rocío Flores ha reaparegut públicament per un motiu molt especial, ni més ni menys que la celebració del 28è aniversari de Gloria Camila, a la qual sempre ha estat molt unida.

Una ocasió, en què Rocío ha sorprès pronunciant-se sobre els darrers temes d'actualitat. Entre ells, les noces d' Ana María Aldón o l'actual relació amb la seva mare, Rocío Carrasco. 

D'aquesta manera, la neta de 'la més gran' ha confirmat si hi ha tornat a contactar o si definitivament dona per perduda la relació.

Captura de Rocío Flores parlant per a les càmeres d'Europa Press
Rocío Flores confirma si planeja reconciliar-se amb la seva mare | Europa Press

La jove ha assegurat que es troba "bé" en tots els sentits, i és que professionalment no pot anar millor amb la seva empresa.

"Estic bé", confessa. "Podria estar molt millor, però dins del que cap al final en això consisteix la vida, a anar progressant, creixent com a persona", apunta.

Per a ella sembla que seguir el seu propi camí ha estat la millor opció que ha pogut prendre. "Al final tampoc necessito gaire per ser feliç, amb tenir salut, tenir els meus a prop i poder seguir treballant. No demano més".

Però, tot i així, prefereix mantenir-se al marge de les polèmiques. I, sobretot, de tot allò que tingui a veure amb la televisió.

Imatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores subjectant-se del braç de Fidel Albiac mentre van al bateig de la filla de Chayo Mohedano
Rocío Flores fa anys que està distanciada de la seva mare | GTRES

Rocío Flores parla sobre la possible reconciliació amb Rocío Carrasco

Així, Rocío Flores ens ha sorprès en assegurar davant de les càmeres d' Europa Press que no es tanca a la possibilitat d'una reconciliació amb la mare.

"Que vingui quan hagi de venir", ha dit respecte a aquesta esperadíssima trobada que encara no s'ha produït. Tot i això, la jove tampoc ha seguit Bake Off , el programa en què actualment participa Rocío Carrasco.

"No, la veritat és que no", admet. "Et mentiria si et digués que sí...", ha confessat sobre això. Mentre que, per part seva, ella ni es planteja tornar a la televisió.

David Flores Carrasco, Rocio Flores Carrasco, Gloria Camila i Jose Ortega Cano amb altres familiars durant el 17è aniversari de la mort de Rocio Jurado a Chipiona, 3 juny 2023
Rocío Flores, bolcada amb la família | GTRES

Sobretot, després de la dolorosa sortida que va protagonitzar a Telecinco, al bell mig de l'huracà mediàtic amb la docusèrie de Carrasco.

"Em va desestabilitzar molt", s'ha sincerat sobre això. "El millor que vaig poder fer és agafar el meu temps i seguir el meu camí", assegura.

Pel que fa a altres notícies bomba, com el proper casament d' Ana María Aldón , Rocío Flores ha deixat entreveure que es manté completament aliena.

"Ni idea, com et dic, no veig res, ni és res de ningú i tampoc m'interessa, visc la meva vida, estic tranquil·la, feliç", ha manifestat contundent.