Muntatge de Kiko Matamoros i Marta López Álamo amb Lorena Morlote

GENT

El problema de Lorena Morlote amb Kiko Matamoros per vetar Marta López Álamo

Lorena Morlote va protagonitzar un fort enfrontament amb Kiko Matamoros enmig de la guerra de Marta López Álamo amb la seva filla Anita

Lorena Morlote està de màxima actualitat després d'haver-se convertit en la setena concursant confirmada de Supervivientes .

Però, a més de ser coneguda per ser la perruquera dels famosos, Morlote protagonitzava un fort enfrontament amb Kiko Matamoros .

I és que l'estilista es veia involucrada enmig de la guerra freda que mantenen des de fa anys Anita Matamoros , filla de Kiko, amb la seva dona actual, Marta López Álamo.

Posat de Lorena Morlote com a concursant de Supervivientes 2024
Lorena Morlote, nova concursant confirmada a 'Supervivientes' | Mediaset

Lorena Morlote és íntima amiga de Makoke, per la qual cosa la seva perruqueria sempre ha estat un punt de referència per a la televisiva i la seva filla Anita.

El problema arribava després que la jove, enmig de la seva guerra amb Marta López Álamo exigia a Lorena que vetés la model al seu establiment.

Tot, per evitar creuar-se amb la llavors xicota del seu pare. Això, al seu torn, acabava enfurismant Kiko Matamoros, que no pensava tolerar aquesta falta de respecte a la seva parella.

Captura de Kiko Matamoros al 'Deluxe' parlant en directe amb Lorena Morlote
Kiko Matamoros va tenir un enfrontament amb Lorena Morlote al 'Deluxe' | Telecinco

Lorena Morlote, enfrontada amb Kiko Matamoros

"Makoke hauria de dir a la nostra filla Ana que respecti el seu pare i la seva actual parella", sentenciava implacable el tertulià al Deluxe . "Per mi, la situació era insuportable", es lamentava.

De la mateixa manera, Kiko es mostrava molt irònic amb la situació al deixar entreveure que a Lorena Morlote li resultava més "comercial" tenir la seva filla Anita com a clienta a la perruqueria, que la seva nòvia Marta.

"Ho entenc. És més comercial la meva filla Anita que la meva xicota", expressava, assegurat de passada que la noia va arribar a muntar-li un numeret a la perruqueria.

Fotografia de Lorena Morlote amb Brigitte Nielsen a la seva perruqueria
Lorena Morlote, la perruquera dels famosos | Instagram: Lorena Morlote

Per part seva, l'altra involucrada en la història, Lorena Morlote, donava a entendre que havia intentat mediar entre elles. Així, la perruquera entrava en ple directe per aclarir que havia intentat parlar amb ell i així evitar que la seva filla i la seva nòvia "coincidessin".

"Quan vaig descobrir que molestava Ana Matamoros vaig intentar parlar amb Kiko per evitar que coincidissin", explicava. I, a més, es mostrava molt dolguda pel que havia passat. "Jo vaig intentar mediar. Vaig dir a Kiko que no li expliqués res a Marta perquè no patís", assenyalava sobre això.

Unes paraules que no van convèncer gens ni mica Kiko, que tenia molt clar que Morlote intentava justificar el comportament de la seva filla "perquè aposta pel cavall guanyador i el que més el beneficia econòmicament".

➡️ Gent

Més notícies: