Primer pla de Rocío Carrasco somrient amb un micròfon a la inauguració del monument del seu pare, Pedro Carrasco

Rocío Carrasco està salvada: una foto dels seus pares confirma la seva versió

Rocío Carrasco sempre ha defensat que els seus pares es van divorciar estan enamorats

Rocío Carrasco fa un temps que està allunyada de la televisió perquè a Telecinco li han tancat les portes després de protagonitzar el seu segon documental. Es titulava En el nombre de Rocío i amb aquest projecte pretenia que se sabés la veritat sobre els seus pares, Rocío Jurado i Pedro Carrasco. Sempre ha defensat la mateixa versió: assegura que es van divorciar estant molt enamorats.

Rocío Carrasco responsabilitza de la separació dels seus pares els seus tiets materns, Amador i Gloria Mohedano. Continua defensant la mateixa postura i no dubta a enfrontar-se a qui qüestiona la seva veritat, però ara no ho té tan fàcil. Li han tret el principal altaveu: ja no compta amb el suport dels periodistes i col·laboradors de Telecinco, almenys de manera pública.

Foto de Rocío Carrasco donant un discurs a la inauguració del monument en honor al seu pare, Pedro Carrasco, a Huelva
Rocío Carrasco ha perdut la seva força a Telecinco. | GTRES

Tot i això, Rocío continua tenint una legió de fans disposada a donar-ho tot per ella i això és justament el que han fet. Han investigat els arxius fins a trobar una foto que demostra que Carrasco mai ha mentit. A la instantània apareixen els seus pares amb ella en un llit d'hospital, després de tenir una lesió al braç.

Jurado i Carrasco sempre van estar a prop de la seva filla, units i sense cap mena de diferència. Després de la separació van continuar veient-se i respectant-se, això és el que diu Rocío i el que demostra la famosa foto. Aquest material ha sortit a la llum i ha deixat en silenci la família Mohedano, que va acusar Rociíto d'estar mentint.

Rocío Carrasco encara no ho ha perdut tot

Rocío té sort perquè els seus fans no han descansat fins a reunir prou proves i demostrar que el seu relat és cert. “No m'ha faltat mai la figura de la meva mare, ni el seu afecte ni la seva calor i estava sobre meu. Parlant per telèfon i em trucava a l'escola”, va revelar al seu documental.

Plànol curt de Rocío Jurado amb rostre somrient quan va ser premiada amb la 'Estrella de Oro'
Rocío Jurado sempre va protegir la seva filla. | Europa Press

La imatge que s'ha fet viral demostra que tenia raó: Jurado va estar al costat de la seva filla en tot moment. És cert que viatjava molt per feina, però sempre va tenir temps d'estar a prop de Rociíto i de Pedro Carrasco. Ell es va fer càrrec de tot, tal com va assegurar la dona de Fidel Albiac.

“El meu pare va ser molt generós, de cop i volta ho deixa tot perquè ella es realitzi en l'àmbit professional i pugui fer el que li agrada”. La imatge de Rocío a l'hospital al costat dels pares l'ha salvat a l'últim moment. Hi havia gent que començava a dubtar i ara sabem que tot el que ha explicat s'ajusta a la veritat.