Alba Carrillo, amb rostre seriós, el programa 'El Cazador'
GENT

Alba Carrillo culpa Telecinco de no poder cobrar l'atur: les seves dures paraules

Alba Carrillo torna a carregar contra Mediaset España

Alba Carrillo no deixa d'acaparar tota l'atenció amb les sagnants paraules que els últims dies ha dedicat a Mediaset España. I és que, després de destapar alguns dels draps bruts d'aquesta empresa, la model culpa Telecinco de la seva situació econòmica actual.

Fa uns dies, l'excol·laboradora de televisió va encendre totes les alarmes al comptar a través de Twitch les presumptes condicions laborals que tenen els treballadors d' Unicorn Content.

Alba Carrillo, subjectant un paper amb la mà dreta, amb rostre d'enuig, al seu canal de Twitch
Alba Carrillo revela tots els draps bruts de l'empresa de Fuencarral | Twitch

Després de destrossar l'últim reality de la cadena, Alba Carrillo va assegurar que és normal que la gent "se'n vagi de la llengua" o acabi fitxant per la competència. I és que, segons ella, la cadena paga "malament" els seus treballadors.

"Em donaven un donatiu, perquè no se n'hi pot dir diners al que em donaven. Jo mai he viscut de la tele perquè no m'han donat menjar. Jo he menjat d'altres coses, de la meva feina i d'altres empreses i coses que tinc".

"Jo anava a aquell lloc on, per un donatiu, em vexaven, m'humiliaven i em feien callar quan jo tinc la meva pròpia opinió", ha afegit Alba Carillo a continuació.

A més, i en relació amb el seu veto, ha deixat clar que com es "neteja" una cadena, no és vetant gent, sinó "netejant-la des de dalt". És a dir, començant pels càrrecs alts d'aquesta empresa audiovisual.

Després de posar a sobre de la taula les queixes sobre la remuneració que rebia per part de la productora d'Ana Rosa, Alba Carrillo ha tornat a la càrrega. Però, en aquesta ocasió, la model no ha dubtat a culpar la cadena per no poder cobrar la prestació per desocupació després de l'acomiadament.

Alba Carrillo assenyala directament els culpables

Alba Carrillo ha tornat a carregar durament contra Mediaset España i no ha tingut objeccions a assegurar que, per culpa seva, a hores d'ara no "té dret a atur".

Després de tot l'enrenou que s'ha generat per les seves declaracions lapidàries, la model ha tornat a les seves xarxes socials per agrair públicament tot el suport que ha rebut.

Foto de la col·laboradora Alba Carrillo posant molt somrient a un photocall
Alba Carrillo revela a Instagram que no té dret a atur | Europa Press

A través de les històries d'Instagram, Alba Carrillo ha volgut deixar molt clar que ella sempre ha parlat "des de la veritat" i ha dit les coses tal com són.

A continuació, l'excol·laboradora de Ya es mediodía, ha volgut tornar a denunciar públicament la forma tan "injusta" en què es va produir el seu acomiadament. Moment en què ha revelat que, a conseqüència de les seves condicions laborals, ara no té "dret a l'atur":

"La que ha estat tractada malament, la que no té dret a atur, la que no té un certificat d'empresa, la que no té una carta d'acomiadament soc jo".

A més, l'ex de Feliciano López ha volgut compartir com ha afectat aquest tema la seva vida personal. I és que, segons ella, ha plorat "una estoneta al dia des del 31 de març", dia en què la van acomiadar i la van fer fora "com a un gos".

"Com la que ha patit tot això soc jo, soc la que ho diu. Em sembla molt bé a qui no li agradi, però no sou aquí a casa meva cada dia i no sabeu la meva situació. Així que ja no callo davant ningú".

Alba Carrillo en un directe parlant de 'Vaya Vacaciones' enfadada, al programa 'El Salón de Té'
Alba Carrillo assegura que ha pres accions legals | Twitch, Salón de Té

Per tot això, i segons va anunciar al seu directe de Twitch, Alba Carrillo no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de revelar una inesperada informació. I és que, segons ella, està esperant que surtin les dates del judici que té pendent per "les seves condicions de treball".

I, encara que no ha volgut parlar més sobre aquest tema, ha deixat molt clar que, en un futur proper, té pensat compartir tots els detalls sobre el veto a Telecinco.