Muntatge de Letizia en primer pla al costat de la portada del 'Paris Match'
GENT

La ‘infidelitat’ de Letícia traspassa fronteres: la portada que indignarà el rei Felip

La premsa internacional es fa ressò del gran escàndol de Letícia i la seva suposada infidelitat al rei Felip

Letícia s'ha convertit en protagonista d'un dels escàndols més grans que han pogut esquitxar la família reial. I és que la confessió de Jaime de Burgo sobre el seu suposat idil·li amb la reina ho ha fet esclatar tot pels aires.

És més, ha sacsejat fins i tot la premsa internacional, ja que nombrosos mitjans com el Paris Match se n'han fet ressò. Tot i això, des de Zarzuela no s'han esforçat en desmentir-ho, cosa que ha aixecat encara més sospites.

Així, el mitjà francès es mostra molt contundent amb una portada molt impactant: “Letícia i Felip d'Espanya: Perfum d'escàndol. Un llibre acusa la reina d'adulteri”, titulen.

Encara que el realment cridaner és la paraula que emprenen: “adulteri”. I és que en aquest mitjà s'atreveixen a compartir detalls que al nostre país encara no han sortit a la llum.

De fet, a l'interior conté una foto impactant en què veiem Jaime Del Burgo, Telma, Letícia, Felip i Leonor menjant en un poble italià a prop de Roma. Bona prova de la relació estreta que existia entre les parelles.

Letícia, protagonista de la premsa internacional

Encara que, el més cridaner d'aquesta imatge, és la sang freda que Letícia podria haver tingut la reina per asseure's a la mateixa taula amb la seva germana, el seu marit i la seva filla. I tot just un any després d'haver trencat la seva suposada relació amb Jaime del Burgo.

També xoca saber que Leonor fos present en aquell moment, cosa que segurament li haurà afectat després de saltar l'escàndol.

Tot i això, Felip ja hauria estat al corrent de tot gairebé des d'un principi, gràcies als seus escortes. Tot i que, en cas de ser cert, hauria acabat perdonant la traïció de la seva dona.

Captura de la portada del 'Paris Match' amb Felip i Letizia en primer pla
Portada del 'Paris Match' amb Felip i Letizia | Instagram, @parismatch

Ara, les sospites també apuntarien Telma Ortiz, germana de Letícia, que encara no sabem si estava al corrent i va ser còmplice de la història, o no en sabia res.

Cal destacar, però, que el Paris Match no és l'únic mitjà que s'ha fet ressò a nivell internacional, ja que també ho han fet altres com el britànic The Times. Ells no van dubtar a titular la notícia com ‘L'escàndol’, igual que el Daily Mail.