Muntatge de fotos de primer pla de Roberto Leal, amb cara seriosa, mirant a càmera i el plató de 'Pasapalabra' de fons
GENT

Roberto Leal rep el regal més inesperat en ple directe de 'Pasapalabra'

Roberto Leal no era conscient del que estava planejant el seu equip

Roberto Leal s'ha quedat sense paraules amb el regal que ha rebut els seus companys de feina. I és que, en plena emissió de Pasapalabra, l'equip ha volgut donar-li una sorpresa molt especial.

Des que es va posar al capdavant d'aquest concurs d'èxit el 2020, el comunicador s'ha convertit en una de les cares més estimades i admirades d'Atresmedia.

Primer pla de Roberto Leal a 'Mask Singer'
Roberto Leal és una de les cares més estimades d'Atresmedia | Atresmedia

Gràcies a la seva professionalitat i bon caràcter, no és estrany que Roberto Leal s'hagi guanyat, no només l'afecte de l'audiència, sinó també el de tots els companys.

Ara tota plantilla de Pasapalabra ha aconseguit deixar sense paraules el seu presentador amb l'última sorpresa que li han organitzat. I és que, aquest 28 de juny, el sevillà ha fet 44 anys.

Per això, el seu equip no ha volgut deixar passar l'ocasió per felicitar Roberto Leal com es mereix. I que millor manera que mitjançant una de les proves més famoses del programa.

Roberto Leal ha rebut una gran sorpresa

Roberto Leal ni s'imaginava la sorpresa que li ha preparat tot el seu equip per celebrar el seu aniversari. I per això, han fet ús de La pista, una de les proves més dinàmiques del programa.

Durant l'emissió d'aquest dimecres, el presentador ha comptat amb la presència de Maria Peláe, Raúl Pérez, Pastora Vega i Javier Pereira.

Primer pla de Roberto Leal
Roberto Leal s'emporta una gran sorpresa | GTRES

I, encara que la tarda ha transcorregut amb normalitat, quan ha arribat aquest conegut desafiament musical, tots els ulls s'han posat directament sobre Roberto Leal.

Aquesta prova consisteix en què un jugador de cada equip ha de posar-ho tot per descobrir la cançó que l'organització ha escollit per a ells.

Quan ha arribat el torn de María Peláe i Raúl Pérez, Roberto Leal els ha donat la primera pista. Es tractava d'una cançó de l'any 1977. Però el que es podia imaginar menys era que, de sobte, comencés a sonar el conegut tema de Parxís, Cumpleaños feliz.

Visiblement emocionat i nerviós per la situació, el presentador de Pasapalabra s'ha a unit a aquest conegut càntic. "És el meu aniversari avui", li ha especificat a Peláe, que no tenia ni idea del que estava passant.

Roberto Leal presentant 'Pasapalabra' a Antena 3, amb rostre neutre
Roberto Leal celebra aquest moment amb tota l'audiència de 'Pasapalabra' | Atresmedia

Abans de seguir amb el concurs, Roberto Leal ha volgut justificar la seva distracció. I és que, a conseqüència de la seva gran professionalitat, havia deixat de banda aquest esdeveniment tan important a la seva vida:

"Saps què passa? Un està treballant i se n'oblida, perquè som uns professionals i ens devem a l'entreteniment", ha dit, donant un toc d'humor a aquest moment tan especial.

A més, Roberto Leal ha volgut aprofitar l'ocasió per felicitar també una de les persones fonamentals dins de Pasapalabra. "Que bonic, moltes gràcies a tots. I felicitats a la nostra subdirectora, l'Anabel, que compleix anys avui també".

Roberto Leal comparteix aquesta data a xarxes socials

Roberto Leal ha volgut anunciar el seu aniversari d'una manera molt peculiar a les xarxes socials. Aquest dimecres, el presentador ha compartit a Instagram un vídeo molt divertit.

En aquesta peça audiovisual, es pot veure el televisiu assegut en una de les estances de casa seva. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció dels seus followers ha estat la confessió que ha compartit amb ells.

Segons Roberto Leal, "des que estic gravant el programa de Casas fantasmas amb la meva mare, m'estan passant un munt de coses estranyes i singulars".

I és que, encara que “n'hauria de complir 44”, el comunicador ha confessat amb fermesa que “realment n'estic complint menys”. "Estic complint enrere. O sigui, això ha de ser cosa de…".

"¡Cosa del fantasma!", l'ha interromput la seva mare. "¡Va! Si ja en tens 44. Tens més anys que un fenici", ha assegurat la dona, posant el colofó a la broma de Roberto Leal.