Primer pla de Fidel Albiac amb rostre somrient
GENT

La foto de Fidel Albiac que deixa en evidència els fills de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco compta amb el suport de la seva altra família

No és cap secret que la relació entre Rocío Carrasco i la seva família està irremeiablement trencada. De fet, ni tan sols la memòria de 'la más grande' és capaç d'unir-los.

És més, cada homenatge o especial en nom seu sembla avivar encara més la guerra. Una guerra en què Rocío Carrasco només compta amb l'afecte i el suport del seu marit, Fidel Albiac. Però també de la seva família, que no l'ha deixada sola en cap dels seus moments més importants.

I més ara quan Rociíto i els seus fills tornen a estar al punt de mira a causa del judici en què no s'hi va presentar fa tot just uns dies.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco a la inauguració del monument de Pedro Carrasco
Fidel i Rocío, una parella inseparable davant de tots | GTRES

Concretament, era a principis de mes quan Rocío es desplaçava fins a Huelva per inaugurar un monument en honor al seu pare, el boxejador Pedro Carrasco.

I s'hi va poder trobar alguns familiars i amics molt estimats que formen part d'aquesta part no mediàtica a què Rociíto s'aferra amb tanta força.

Fidel Albiac, la mà dreta de Rocío Carrasco

Tot i que els Mohedano acusen Albiac de ser la mà negra que s'ha encarregat de manipular la seva neboda i posar-la en contra de tots, ell continua guardant silenci i es manté com el ferm defensor de la seva parella.

En les bones i en les dolentes, Fidel demostra una vegada i una altra que l'amor que sent per la seva dona és completament real, havent superat tota mena de sotracs i obstacles.

Foto de Rocío Carrasco i Fidel Albiac entre els asistents a la inauguració del monument en honor a Pedro Carrasco a Huelva
Fidel Albiac dona la cara per la seva dona en tot moment | GTRES

De fet, la mateixa Rocío confessava estar més enamorada que mai del seu marit, a qui agraeix tot el que ha fet per ella, inclòs ajudar-la a explicar la seva veritat a la famosa docuserie.

És més, ell és un dels principals testimonis cridats a declarar al judici que Carrasco tenia amb el seu fill David Flores, que demana per a ella un any de presó i 19.000 euros d'indemnització per abandonament de la llar.