Primer pla de Risto Mejide al programa 'Todo es mentira'
GENT

Risto Mejide emet un contundent comunicat després de trencar amb la seva última xicota

Risto Mejide ha explicat quina és la seva postura

Risto Mejide està cansat dels rumors, sap com funciona el món de la informació i no ha tingut cap més remei que actuar. Un conegut influencer va assegurar que havia trencat amb la seva última xicota, però la notícia no estava confirmada fins ara. Risto ha emès un comunicat per reconèixer que torna a estar solter i ha explicat quins són els seus pròxims plans.

Natalia Almarcha i Risto Mejide a l'aeroport amb les seves maletes
Risto Mejide té clar com s'ha de comportar. | Europa Press

Risto ha confirmat la ruptura i ha llançat un missatge contundent: no pensa parlar del tema ni destapar-ne els motius. Creu que el millor per a la família de tots dos és guardar silenci i no entrar en una guerra que no deixarà bé ningú. És tan misteriós el que ha passat o simplement intenta protegir-se abans d'hora?

El contundent comunicat de Risto Mejide

Risto s'ha posat ferm per aclarir que mai no donarà la seva versió dels fets. “De qualsevol ruptura sentimental sempre n'hi haurà, com a mínim, dues versions. La veritat, si és que existís, seria la suma imperfecta de totes dues”, comença dient.

Natalia Almarcha feliç a la presentació del llibre de Risto Mejide

Risto Mejide assegura que torna a estar solter. | Europa Press

“Jo mai donaré públicament la meva versió de la fi de la meva relació, ni d'aquesta ni de cap i no perquè em faltin ganes o raons moltes vegades. Si no perquè això seria anar contra una persona que ha estat important a la meva vida. Una dona que he estimat, amb qui he conviscut i he donat la benvinguda a la meva vida”.

Mejide ha promès que protegirà a Natàlia, ella té menys experiència als mitjans i no sabrà desenvolupar-se bé. De moment no sabem qui ha pres la decisió ni per què.