Muntatge de RIcard Ustrell, els estudis de TV3 i una emoticona plorant
GENT

Ricard Ustrell rep un revés inesperat després de ser pare: possibles canvis a TV3

La productora de Ricard Ustrell diu adeu a un dels seus emblemàtics programes de TV3 per les baixes audiències

Arriben les males notícies per a Ricard Ustrell durant la seva baixa de paternitat. Tal com avançava Rocco Steinhäuser al Versió RAC1, el pròxim 5 de juliol un dels programes de la productora de Ricard Ustrell dirà adeu per sempre. Estem parlant del magazín de tarda Planta Baixa, que durant aquest 2024 ha acumulat només un 8,6% de quota de pantalla.

Pel que sembla, La Manchester, la productora de Ricard Ustrell, veurà com el seu magazín és substituït a TV3 a causa de les seves baixes audiències. La continuïtat del programa presentat per Agnès Marquès ja es va posar en dubte abans de començar la temporada, però ara es confirma la seva desaparició el pròxim 5 de juliol. De fet, TV3 va decidir retallar la durada del programa de les tardes i afegir altres programes, com el Cuines o Com si fos ahir, a la programació.

Fotografia d'Agnès Marquès presentant 'Planta Baixa' a TV3

Així doncs, la temporada passada, el Planta Baixa passava a emetre's tan sols de 17:30 a 19:15. Tot i això, la reducció d'horari no ha estat suficient per mantenir la continuïtat del programa. Cosa que, segur, no ha agradat gaire a Ricard Ustrell.

Tot i això, TV3 no dona puntada sense fil. I és que després de cancel·lar el Planta Baixa, sembla que ja trobat qui pugui substituir aquest espai de la seva programació diària.

La famosa que podria tenir un programa a TV3 a la tardor

Després de la cancel·lació del Planta Baixa, ja són diversos els noms que sonen per ocupar aquest espai. Encara que n'hi ha un que sembla que té molta força. Com avançava Rocco Steinhäuser, la periodista Samanta Villar és una de les opcions que estudia la cadena catalana per substituir Agnès Marquès a les tardes de TV3.

Primer plànol de Samanta Villar

Pel que sembla, Samanta Villar és una de les cares que tenen més possibilitats de treure a la productora de Ricard Ustrell el seu lloc a la programació de TV3. De fet, Villar participaria a Atrapats, el nou programa de TV3, però la direcció de la cadena va decidir apartar-la d'aquest format.

La decisió que Samanta Villar ocupi les tardes a partir del setembre que ve és una cosa molt meditada per la cadena. I és que Samanta Villar compta amb una llarga carrera televisiva, havent presentat programes com España Directo a TVE, els informatius de 3/24 o 21 díasConexión Samanta, a Cuatro.

➡️ Gent

Més notícies: