Muntatge amb Aitana amb una imatge de Taylor Swift
GENT

Les imatges d'Aitana, al concert de Taylor Swift, que no passaran desapercebudes

Aitana no s'ha volgut perdre el concert de l'any i s'ha rendit com una fan més davant Taylor Swift

Aitana no s'ha volgut perdre el que ja es considera el concert de l'any, i és que l'huracà Taylor Swift ja ha arribat a Espanya entre una gran expectació.

La cantant s'ha envoltat d'emoció, crits i moltes llàgrimes al Santiago Bernabéu, on milers de persones ja coregen les seves cançons. I, per descomptat, ni Aitana ni altres famosos s'han volgut perdre un dels esdeveniments de l'any.

L'arribada de Swift ha suposat una autèntica bogeria, sobretot perquè és la segona vegada que actua al nostre país. La primera i única va ser el 2011, per la qual cosa els fans han demostrat estar disposats a tot.

Captura d'Aitana al concert de Taylor Swift

Fins i tot posar-se bolquers per no haver d'anar al bany i així no perdre's ni un segon de l'actuació de la seva ídola.

Tot i que la veritat és que Swift no és només notícia pel seu concert, sinó també pels seus capricis d'estrella del pop. I més després de conèixer-se que s'allotja en una enorme suite a l'Hotel Villamagna de Madrid, que té 410 metres quadrats i que paga 25.000 euros la nit.

Així, inclou ni més ni menys que una enorme terrassa de 150 metres quadrats, dos menjadors, dos banys i dues habitacions. Un autèntic desplegament de luxe i extravagància que no està a l'abast de molts.

Aitana, darrere dels passos de Taylor Swift

De fet, les xarxes socials ja s'han inundat d'imatges i vídeos, inclosa l'arribada d'Aitana a l'estadi. Així, podem veure que no ha dubtat a saludar els fans que també s'han mostrat emocionats en veure-la.

La mateixa Aitana semblava molt sorpresa davant la quantitat de gent que hi havia reunida, i és que ella mateixa farà un concert davant d'una audiència d'aquesta magnitud ben aviat.

Serà el 29 de desembre quan la mateixa artista pugi a aquest mateix escenari i visqui la intensitat d'aquell moment. I és que ha aconseguit una autèntica fita, sent la primera artista espanyola a omplir en temps rècord l'estadi i vendre les entrades en només 72 hores.

Taylor Swift mirant de banda amb un body brillant i els llavis vermells

D'aquesta manera, Aitana no és només l'artista que més entrades ven per concert a Espanya, també que ja s'ha convertit en un fenomen de la generació Operación Triunfo. Així, cantarà aquest pròxim desembre per a més de 60.000 espectadors.

"Sé que és molt difícil omplir el Santiago Bernabéu, però ho podem aconseguir, serà la millor nit de les nostres vides", animava els seus fans.

Dit i fet. En només unes hores, Aitana es posava a l'alçada de grans estrelles com Taylor Swift, Karol G o Luis Miguel.

➡️ Gent

Més notícies: