Muntatge d'Inmaculada Casal a Canal Sur amb una foto d'Antonio Tejado al plató de 'GH Dúo'

GENT

Revelen com està Inmaculada Casal després de la decisió que ha pres Antonio Tejado

Inmaculada Casal roman molt atenta a l'última hora sobre Antonio Tejado després de saber-se què passarà d'aquí a uns dies

Inmaculada Casal roman molt angoixada per l'estat en què es troba María del Monte, després de l'última hora sobre Antonio Tejado. Des que el nebot de la cantant va ser detingut per la seva suposada implicació en el robatori, els ànims de la família estan per terra.

Els testimonis han rememorat davant del jutge els fets d'aquella fatídica nit d'agost, provocant-hi una gran angoixa. Inmaculada roman especialment preocupada per la seva dona, l'estat d'ànim de la qual ha experimentat un canvi notable. Més encara davant la determinació de Tejado de declarar d'aquí a uns dies.

Inmaculada Casal està preocupada després de la decisió d'Antonio Tejado: el sevillà declararà divendres que ve

Inmaculada Casal s'ha convertit en el màxim suport de María del Monte després del robatori que totes dues van patir el mes d'agost passat. Han estat mesos molt durs intentant refer-se d'allò que va suposar veure's assaltades al seu propi domicili.

Des d'aleshores, tant Inmaculada com la seva dona han intentat mantenir-se'n al marge i no pronunciar-se sobre la investigació. Sobretot després de la detenció d'Antonio Tejado com a suposat "autor intel·lectual" del robatori.

Immaculada Casal parlant amb unes ulleres negres i una blazer blanca
Inmaculada Casal està preocupada per la decisió que ha pres Tejado | Canal Sur

El mes passat de febrer els presents aquella matinada del 25 d'agost van declarar davant del jutge rememorant els fets. Després d'allò, María del Monte ha optat per aïllar-se i deixar que el procés segueixi el seu curs.

No obstant això, Inmaculada no va poder ocultar al seu programa de Canal Sur l'impacte que ha suposat tot a les seves vides. Reconeixia que no era fàcil i que era un moment molt complicat per a tothom.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat
Antonio Tejado ha decidit declarar davant del jutge | Mediaset

Especialment per a la folklòrica, l'estat d'ànim de la qual ha canviat de manera notable després de l'últim moviment del nebot. Així ho van explicar al programa Fiesta revelant com està Inmaculada després de la decisió d'Antonio Tejado.

Encara que al principi el sevillà es va negar a declarar, ara ha canviat d'idea i ha decidit fer-ho. Serà divendres que ve, 15 de març, quan vegem Tejado acudir als jutjats per donar la seva versió sobre la seva implicació en el robatori.

Luis Rollán comentava que, després de conèixer aquesta decisió d'Antonio, Inmaculada està molt preocupada per la seva dona. Sap que és un moment molt complicat i que el seu estat anímic ha canviat.

Inmaculada Casal roman molt atenta a l'estat de salut de María del Monte

Els qui són a prop de María del Monte afirmen que la cantant ha experimentat un canvi d'ànim preocupant. Des que el seu nebot va ser assenyalat com a suposat "autor intel·lectual" del robatori que va patir, la seva vida no és la mateixa.

Tot i que sempre ha manifestat la confiança en la justícia i demanava respecte pel seu nebot, ara la dona d'Inmaculada ha optat pel silenci. L'última vegada que se la va veure en públic va ser el 16 de febrer passat, quan va anar amb Casal a declarar davant del jutge.

María del Monte i Inmaculada Casal amb ulleres de sol agafades del braç a l'entrada dels jutjats
Inmaculada Casal està angoixada per l'estat de María del Monte | Europa Press

Després va arribar el torn de l'empleada de la llar, que va relatar el terror que van sentir aquella tràgica nit. Un testimoni que va coincidir amb la versió d'Inmaculada, que va qualificar el que va passar de "traumàtic".

Un cúmul de situacions que han fet que Casal i l'entorn familiar de la cantant hi estiguin molt preocupats. Divendres que ve serà un dia clau per a María, ja que Tejado declararà i explicarà la seva versió en un intent de desmarcar-se de la resta de detinguts.

María del Monte seria amb ulleres de sol dins un cotxe amb un gos
L'estat anímic de María del Monte preocupa els seus | Europa Press

Mentre que Inmaculada està angoixada per la seva parella, Antonio "està tranquil". "Assegura que no hi ha cap gravació en què parli amb els implicats sobre l'habitatge de l'artista", comentava Amor Romeira a Fiesta.

Amb la seva declaració, l'advocat d'Antonio pretén aconseguir la llibertat sota fiança del seu client, tot i que resulta molt complicat. Atesa la naturalesa dels càrrecs de què l'acusen, la defensa del sevillà no té gens fàcil obtenir la seva llibertat.

➡️ Gent

Més notícies: