Muntatge amb una imatge de Chenoa i una altra d'Elena Tablada posant a un photocall

GENT

La relació actual de Chenoa i Elena Tablada més enllà de David Bisbal

Com s'emporten en realitat Elena Tablada i Chenoa al marge del cantant

Elena Tablada va sorprendre la setmana passada en concedir una entrevista en exclusiva al programa ¡De Viernes! de Telecinco. La dissenyadora va contestar preguntes relacionades amb l'inici de la seva relació sentimental amb David Bisbal, així com si va tenir a veure en la ruptura d'aquest amb Chenoa.

Dues dècades després d'aquella ruptura sonada, molts es pregunten quina és la relació actual entre la presentadora de l'última edició d'Operación Triunfo i Elena Tablada.

Va ser l'any 2004 quan Chenoa apareixia en xandall el portal de casa seva per atendre els mitjans i anunciar el final de la seva relació amb David Bisbal. Poc després, l'almerienc començava a sortir amb aquella que havia estat la presidenta del seu club de fans, Elena Tablada. S'ha parlat molt sobre si aquesta va ser la causant de la ruptura, però ara la pregunta és com s'emporten les dues dones que van ocupar el cor del cantant.

Elena Tablada i Chenoa han deixat clar com s'emporten

"Jo amb Chenoa m'emporto superbé, em sembla una dona superpoderosa. Si em posen un tema d'ella, el ballaré amb molt d'orgull". Era la resposta de Tablada quan el jurat del concurs de Telecinco va plantejar la possibilitat que hagués de ballar al ritme d'una cançó de la mallorquina.

Muntatge de fotos de primer pla d'Elena Tablada amb rostre somrient i, de fons, el logotip del programa de Telecinco 'Bailando con las estrellas'

Al llarg de tot aquest temps hem tingut ocasió de comprovar que la sintonia entre totes dues és bona. Al contrari d'allò que es podria pensar al principi, Chenoa i Elena Tablada s'emporten molt bé. N'és una prova el mes d'octubre passat quan la mare de la filla gran de David Bisbal va aparèixer davant la premsa i va ser preguntada per Chenoa.

"Jo coincideixo amb ella i em cau superbé, és bona noia i em cau genial", responia als mitjans. Elena assegurava que sempre s'ha emportat una bona impressió les estones que han compartit en diferents esdeveniments. "La imatge que es crea d'una persona a la premsa no és el mateix, cal conèixer la gent", admetia.

Muntatge de fotos de primer pla de Chenoa somrient i, de fons, una imatge d'ella besant la seva exparella, Miguel Sánchez Encinas

Totes dues tenen en comú el fet d'haver trencat recentment amb les seves parelles, Elena amb Javier Ungría, Chenoa amb Miguel Sánchez Encinas. Una situació a què la dissenyadora també es va referir en aquesta aparició pública.

Elena Tablada va donar un consell a Chenoa després de trencar amb el seu marit

"No és la primera ni l'última, si les coses no funcionen i no és feliç, el millor és a una altra cosa, papallona". A més, fins i tot va donar un consell a la cantant: “Li diria que tot passa. El millor també passa, per desgràcia”, concloïa Tablada.

L'estiu passat, amb motiu de l'aniversari d'un amic comú, José Luis López 'El Turronero', Chenoa i Tablada van coincidir. Cap de les dues no es va voler perdre la celebració de l'empresari que va tenir lloc al Palacio de Exposiciones de Sevilla. Un moment en què totes dues van estar d'acord a posar juntes i somrients per a una foto que després va fer parlar molt.

Captura d'Elena Tablada amb Chenoa i un company en una festa

Després d'un temps en què es va comentar la seva possible enemistat, la cantant i la dissenyadora es deixaven fotografiar abraçades. Un gest amb què van posar fi als rumors d'enemistat entre elles. Queda clar, doncs, que no hi ha cap problema.

➡️ Gent

Més notícies: