Muntatge de Paola Olmedo seriosa i José María Almoguera seriós en vestit de quadres i camisa blanca
GENT

Paola Olmedo té problemes: revelen per què va fer fora de casa José María Almoguera

Una tertuliana ha revelat la raó per la qual Paola Olmedo ha decidit cessar la convivència amb el seu encara marit

Després que la Paola Olmedo i el José María Almoguera trenquessin el silenci per explicar en una exclusiva els motius de la seva separació, ha sortit a la llum més informació sobre això.

Tant és així que la Makoke no ha tingut cap problema a compartir amb tota l'audiència de Telecinco una reveladora bomba. Segons ha assegurat la tertuliana, la noia va fer fora de casa el fill de la Carmen Borrego després d'una forta baralla provocada per la publicació d'unes imatges de la parella.

Muntatge de Makoke somrient amb una samarreta negra amb cremallera i José María Almoguera somrient mirant de banda i amb camisa de quadres

Durant una de les darreres emissions d'Así és la vida, la Sandra Barneda i el seu equip de col·laboradors han dedicat part del programa a analitzar aquesta disputa familiar. Moment en què la model ha tingut l'oportunitat de revelar l'última informació que ha arribat a les seves orelles:

"La notícia que tinc és que quan els agafen a les fotos José i Paola a Màlaga, al José li diuen que ha estat una filtració del seu entorn". Més concretament, "una xivatada de l'entorn de la Carmen".

Per això, arran de la filtració d'aquestes fotos a la premsa, la Paola Olmedo "s'agafa un cabreig monumental". I és a partir d'aquesta baralla quan fa fora al José María Almoguera de casa seva.

Paola Olmedo es fica en un problema pel motiu pel qual va fer fora de casa José María Almoguera

Tal com ha assegurat la Makoke, el José María Almoguera va abandonar la llar que comparteix amb la Paola Olmedo després de protagonitzar una forta esbroncada. Segons la tertuliana, la noia es va enfadar quan es va assabentar que algú de l'entorn proper a la Carmen Borrego va avisar la premsa que eren a Màlaga.

Per això, i després d'una forta discussió, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de fer fora el seu encara marit de la llar familiar. Des de llavors, el net de la María Teresa Campos ha estat vivint amb una amiga de la seva màxima confiança.

José María Almoguera acompanyat per la seva dona, Paola Olmedo, surt de la Parròquia Santa Maria de Canà on ha assistit a la missa funeral per la seva àvia, Maria Teresa Campos

A més, durant aquesta emissió, l'ex del Kiko Matamoros ha fet una confessió més sobre això. Després de cessar la convivència, la Paola Olmedo i el José María Almoguera també van posar fi a la seva relació sentimental, situació de la qual tots dos culpabilitzen a la Carmen.

Tot i això, i segons la col·laboradora de televisió, la noia hauria posat una condició al seu marit per iniciar una possible reconciliació:

Muntatge de José María Almoguera somrient amb una caçadora negra i Carmen Borrego somrient a la foto oficial de 'Supervivientes'

“La Paola obliga el José a posar-se en contra de la seva família i per descomptat, si hi ha algun conat de reconciliació, ell ha de dir públicament que està apartat de la seva família. Aleshores van fer aquesta entrevista públicament on el José trenca amb la seva mare”.

Per la seva banda, l'Alejandra Rubio ha volgut mostrar-li tot el seu suport a la seva tieta en aquests moments tan complicats. Tant és així que no ha tingut objeccions a criticar públicament la reacció de la Paola Olmedo i el seu cosí.

"No té sentit que s'enfadin perquè els segueix la premsa i després ella doni una exclusiva. Si això de veritat s'ho ha cregut, és que poques paraules hi he de dir", ha assegurat la influencer.

A més, la filla de la Terelu Campos no ha tingut objeccions a titllar aquesta situació de "surrealista". "No sé ni amb quin benefici o motiu es faria això, és una ximpleria com una casa. Ets fill o net de qui ets, tindràs premsa a la teva porta, ets de la família", ha afegit a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: