Muntatge d'Elena Tablada somrient amb els cabells recollits, Paula Echevarría somrient amb una samarreta blanca i un regal

GENT

El regal que Elena Tablada va fer a Paula Echevarría en separar-se de David Bustamante

Elena Tablada va tenir un detall amb Paula Echevarría després que aquesta trenqués amb David Bustamante

Elena Tablada ha concedit una entrevista exclusiva al programa ¡De Viernes! en què revela les raons per les quals va decidir separar-se del pare de la seva filla Ella.

Ja ha passat més d'una dècada des que la dissenyadora i el cantant van trencar, anys després eren Paula Echevarría i David Bustamante els que posaven punt final a la seva relació. Un moment en què Tablada va obsequiar l'actriu asturiana amb diverses joies de la seva col·lecció, cosa de la qual ella va presumir i va agrair a les xarxes socials.

El gest demostra que totes dues van mantenir una relació propera encara que no se'n fessin ressò els mitjans. La madrilenya d'origen cubà va voler compartir amb Paula Echevarría la darrera col·lecció d'Alma Bohemia Jewelry. Un obsequi que va emocionar la intèrpret de Velvet que va agrair el gest al seu perfil.

Elena Tablada va voler compartir el seu talent amb Paula Echevarría

Si bé hi va haver èpoques en què es va parlar de tensions o distanciament entre elles, la veritat és que des d'un principi Elena i l'actriu van congeniar molt bé. N'és una prova les imatges en què apareixien amb les seves respectives parelles a Miami. Una ocasió en què David Bisbal i Elena Tablada van exercir d'amfitrions de David Bustamante i la seva xicota.

Anys després que Elena obsequiés Paula amb joies de la seva col·lecció, l'asturiana va comptar amb ella per a la celebració del seu 40è aniversari. Aleshores cap de les dues seguia amb les parelles de llavors. Elena Tablada ja sortia amb Javier Ungría, pare de la seva filla Camila, de qui es va separar el 2022, però la presentadora encara no havia començat la relació amb Miguel Torres.

Storie de Paula Echevarría a Instagram amb joies d'Elena Tablada

Totes dues tenen en comú que van compartir les seves vides amb dos dels integrants més populars de la primera edició d'Operación Triunfo. Fruit d'aquestes relacions totes dues es van convertir en mares per primer cop. L'ex de David Bustamante de Daniella, que ja té gairebé 16 anys; i Elena, d'Ella, que va néixer el 2010.

Més recentment, Tablada ha coincidit en un plató amb l'actual parella de Paula Echevarría, Miguel Torres. Tots dos han demostrat durant diverses setmanes les seves qualitats com a ballarins en un concurs de televisió. Una participació que ha estat molt comentada, sobretot en el cas d'Elena, pel seu enfrontament amb un ballarí.

Primer pla de Paula Echevarría posant somrient a l'esdeveniment de Pantene

Serà aquesta nit quan Elena Tablada donarà més detalls dels motius pels quals va finalitzar la relació amb David Bisbal. Enmig del seu divorci amb Javier Ungría i amb el ressò per la seva polèmica participació en Bailando con las estrellas,la dissenyadora acudeix avui a ¡De Viernes!.

Elena Tablada en té moltes en comú amb Paula Echevarría

Elena i Bisbal, que van agafar camins separats fa 13 anys, van protagonitzar una de les ruptures més mediàtiques del panorama social. Aleshores es va comentar que el detonant va ser una gran discussió, encara que hi va haver també rumors d'una infidelitat.

L'exparella, llavors, va enviar un comunicat defensant la versió que havia estat d'acord mutu: "Deixem palès que volem continuar conservant un profund respecte l'un per l'altre. Guardarem als nostres cors els millors i més bells moments viscuts", van aclarir llavors.

Captura d'Elena Tablada a la seva entrevista per a '¡De Viernes!'

Abans de trepitjar el plató de Telecinco, Elena Tablada ha donat algunes pistes de com va ser la relació. "Va ser un conte de princeses, però també un conte de dimonis. Hi va haver molta gent que s'hi va ficar, això va ser el que va danyar tant la relació com la separació", ha explicat.

➡️ Gent

Més notícies: