Miguel Marcos somrient en vestit negre amb ales blaves davant al costat de Belén Esteban somrient amb els cabells recollits i pendents llargs blaus

GENT

Belén Esteban confessa si realment és feliç durant el seu matrimoni amb Miguel Marcos

Belén Esteban participa en un conegut pòdcast i aclareix si està feliçment casada amb Miguel Marcos

Belén Esteban ha tornat al focus mediàtic per convertir-se en la primera convidada de la nova temporada de Los 3 Basketeros, pòdcast promocionat per una coneguda marca alimentària. Moment en què 'La Princesa del Pueblo' ha revelat si està o no feliçment casada amb Miguel Marcos.

Durant la seva intervenció en aquest espai audiovisual, la convidada ha parlat amb els tres presentadors sobre diversos aspectes relacionats amb la seva vida personal i professional. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat una confessió relacionada amb el seu marit actual.

Captura de YouTube amb Belén Esteban parlant en vestit verd asseguda amb Jorge Cremades, BNET i Rubentonces l'11 d'abril de 2024
Belén Esteban és la primera convidada de la nova temporada de 'Los 3 Basketeros' | YouTube, @OscarMayerSpain

Una de les seccions del programa es diu 'preguntes incòmodes'. Els presentadors hi sotmeten el convidat a una sèrie de qüestions que el posen en un compromís davant de tota la seva audiència.

En aquesta ocasió, després de preguntar a Belén Esteban si consumeix els seus propis productes alimentaris, Rubentonces ha continuat amb la qüestió següent.

"Estàs feliçment casada…" ha dit l'influencer, abans de ser interromput per 'La Princesa del Pueblo', que ara es fa dir 'La Patrona'. "Sí", li ha respost ella, abans de deixar el presentador acabar amb la pregunta. Un moment divertit que ha provocat les rialles de tots els allà presents.

Belén Esteban confirma que és molt feliç en el seu matrimoni amb Miguel Marcos

A Belén Esteban no li ha tremolat la veu a l'hora d'assegurar si realment és feliç amb el seu marit actual. Confessió que s'ha produït durant la secció de 'preguntes incòmodes' del pòdcast Los 3 Basketeros.

Com a introducció a una de les qüestions, Rubentonces ha utilitzat la frase "Estàs feliçment casada…". Tot i això, i abans d'acabar d'escoltar la pregunta al complet, l'excol·laboradora de televisió ha deixat molt clar que "sí", pensant que aquest era el dubte.

Belén Esteban i Miguel Marcos posant somrients en una presentació de 'Sabores de la Esteban'
Belén Esteban deixa clar que és molt feliç al costat del seu marit | GTRES

Com es podia esperar, aquesta confusió ha provocat les rialles dels altres dos presentadors del format. A continuació, i després d'aquesta anècdota divertida, l'influencer ha continuat formulant la pregunta:

“Però si se't posa al davant aquest famós que sempre t'ha fet gràcia, t'ho replantejaries?”. Immediatament, i de forma contundent, Belén Esteban ha respost amb un clar "no".

Captura de YouTube dels 3 Basketers amb Belén Esteban somrient en vestit verd i un micròfon a la galta l'11 d'abril de 2024
Belén Esteban assegura que no canviaria el seu marit per res al món | YouTube, @OscarMayerSpain

"Ni una miqueta?", ha insistit el presentador. “Què més… A mi, per exemple, m'encanta… Brad Pitt, Miguel Ángel Silvestre, Álex González, però mai. Jo, el meu marit, que és el meu home perfecte”, ha matisat la convidada.

Belén Esteban i Miguel Marcos es van conèixer gràcies a un problema de salut de 'La Princesa del Pueblo'. Un dia, l'empresària va patir una pujada de sucre a causa de la diabetis i el seu marit actual va ser l'encarregat de conduir l'ambulància que la va portar fins a l'hospital. Des de llavors, han estat inseparables.

Tot i això, no va ser fins el 27 de juny de 2019 quan es van donar el 'sí, vull' davant de tots els seus amics i éssers estimats. Celebració que es va produir a la finca La Vega del Henares, situada a la localitat madrilenya d'Alcalá de Henares.

D'una altra banda, Belén Esteban no ha tingut cap problema a respondre altres preguntes incòmodes, com ara alguna relacionada amb Mediaset España. "On els enviem ara mateix?", li ha preguntat el presentador amb por.

"No, on ens han enviat ells, més ben dit", ha respost amb humor. "Jo et parlo per mi, però amb el que ens quedem és que hem estat 14 anys amb un programa de màxima audiència.[…]Ara tothom critica Sálvame, però tots han anat a una entrevista cobrant", ha afegit a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: