Primer pla d'Ana María Aldón amb rostre seriós amb els cabells curts

La reflexió d'Ana María Aldón sobre la seva família després d'oblidar José Ortega Cano

Tot apunta que Ana María Aldón ja ha aconseguit oblidar completament el seu exmarit

Ana María Aldón ha tornat a les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors una reflexió important sobre la seva família. Després d'oblidar-se de José Ortega Cano, la televisiva ha sorprès tothom amb les seves últimes i inesperades declaracions públiques.

A principis de 2023, el torero i la dissenyadora de moda van signar per fi el seu divorci. Des de llavors, hem pogut veure tots dos personatges de la premsa social espanyola refer les seves vides per separat.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano, tots dos amb cares serioses
Ana María Aldón i Ortega Cano ja han signat els papers del seu divorci | España Diario

Tot i això, mentre que el torero està totalment centrat en la seva vida familiar, Ana María Aldón ha tornat a trobar l'amor amb Eladio, la seva parella actual.

Després de setmanes negant aquesta informació, va ser la mateixa col·laboradora de televisió qui va confirmar públicament la seva nova relació sentimental. "És guapo, intel·ligent, esportista i em sento la dona de la seva vida".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, mesos després d'iniciar la relació amb Eladio, Ana María Aldón ha deixat molt clar que el seu matrimoni amb José Ortega Cano ja és cosa del passat. I prova d'això són les últimes fotografies que ha compartit al seu compte d'Instagram.

Tot i això, el que ha acabat de confirmar aquesta situació és la inesperada reflexió que la dissenyadora ha compartit en la descripció d'aquesta publicació. Text que ha titulat com: "La meva família".

Ana María Aldón comparteix una reflexió profunda després d'oblidar-se del seu exmarit

Ana María Aldón ha acudit durant aquest cap de setmana a un esdeveniment familiar rellevant. I prova d'això són les últimes fotografies que la de Sanlúcar ha compartit al seu perfil d'Instagram.

S'hi pot veure la col·laboradora de Telecinco, en una boda, envoltada per alguns membres de la seva família. Tot i això, ha estat la seva parella actual qui ha acaparat totes les mirades. Tal com es pot veure, l'empresari ha acompanyat Ana María Aldón a aquesta important cita.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón acudeix amb el seu xicot a un esdeveniment familiar important | @anamariaaldon, Instagram

Amb aquesta publicació, Ana María Aldón ha deixat clares dues coses: que Eladio està totalment integrat dins de la seva família i que el seu matrimoni amb Ortega Cano forma part del passat

Però el que ha acabat confirmant aquests rumors ha estat la reflexió que ha compartit amb els seus més de 205 000 seguidors. En aquesta publicació, la televisiva ha escrit un emotiu text titulat "La meva família":

"Agraïda a la vida per tenir un sostre sobre el meu cap, un llit amb llençols nets, un plat de menjar calent, sabates cobrint els meus peus. Però el que més agraeixo és tenir la família que tinc", ha assegurat Ana María Aldón.

Després d'aquestes paraules boniques, la tertuliana ha volgut agrair-los, a tots ells, el suport que li donen cada dia. "Sou el mirall on em miro cada dia per continuar lluitant perquè, des de petita, em vau ensenyar que rendir-se no era una opció", ha sentenciat.

Unes paraules que, segons sembla, també van dirigides a la seva parella sentimental actual. I és que, tal com es pot veure a la publicació, Eladio també apareix en aquestes fotografies.

Ana María Aldón i Eladio fan un pas important en la seva relació

La relació d'Ana María Aldón i Eladio està passant pel seu millor moment. Tant és així que, durant aquestes vacances d'estiu, tots dos van fer un pas important en la seva relació.

A mitjan agost van sortir a la llum unes imatges molt reveladores. S'hi poden veure tots els plans de la seva última escapada a Cadis, terra natal de la televisiva.

Ana María Aldón agafada de la mà de la nova parella passejant pel carrer
Eladio passa les vacances d'estiu amb el fill d'Ana María Aldón | Mediaset

Tot i això, el que més va cridar l'atenció d'aquestes instantànies, va ser la persona que els va acompanyar en tot moment. I és que, segons sembla, José María, el fill del José Ortega Cano i Ana María Aldón, va tenir l'oportunitat de lligar caps amb l'actual parella de la seva mare.

Encara que no sabem si és la primera vegada que el jove coincideix amb Eladio, amb aquestes imatges va quedar demostrat que l'empresari ja és un més dins de la seva família.