Primer pla d'Ana María Aldón, molt enfadada, defensant-se de les acusacions a 'Fiesta'

Les paraules d'Ana María Aldón sobre el fill que té amb José Ortega Cano

Ana María Aldón ha compartit una imatge molt especial per a ella

Ana María Aldón és una dona completament renovada des que va trencar la relació amb José Ortega Cano. Ha viscut moments mediàtics força complexos, però actualment ha superat tots els seus obstacles i treballa com a col·laboradora a Telecinco. Fa molt de temps que va deixar de parlar del torero, ja que tenen un fill en comú i sempre li guarda un profund respecte.

Primer pla de José Ortega Cano als Premis Carrusel
José Ortega Cano té bona relació amb Ana María Aldón | GTRES

Ana María Aldón va deixar clar que José Ortega Cano no l'havia tractat malament, el problema del matrimoni no va ser aquest. La dissenyadora no va acabar d'encaixar en la família política i aquest succés va anar desgastant a poc a poc la relació. No obstant això, mai no va tenir grans diferències amb el vidu de Rocío Jurado i sempre n'ha parlat bé públicament.

Ana María acaba de compartir un text a les seves xarxes socials relacionat amb el seu fill, José María. Aquest darrer té una relació fantàstica amb Ortega Cano i també gaudeix d'un tracte estret amb Gloria Camila. Recordem que Aldón i Gloria Camila són rivals, però la dissenyadora mai no ha traslladat aquests problemes al seu petit.

"Quan som petits, moltes vegades ens costa d'entendre l'amor tan gran que ens tenen les nostres mares. És un sentiment que simplement ens sembla natural, però no comprenem. A mesura que creixem, ens adonem que l'amor d'una mare és únic i capaç de superar qualsevol altre sentiment”.

Aldón ha escrit les paraules anteriors acompanyades d'una imatge bonica.

Ana María Aldón protegeix els seus fills

Ana María ha superat situacions molt complexes i fins i tot va haver de demanar ajuda professional. Tot i això, en aquests moments s'ha enamorat d'un empresari asturià anomenat Eladio. La relació avança a passos de gegant, tant que Aldón ja coneix la família del seu nou nuvi.

Ana María Aldón somrient al photocall de la premiere del musical 'Lola'
Ana María Aldón s'ha convertit en una estrella | GTRES

José Ortega Cano suposadament va intentar començar una nova aventura amb una cantant anomenada Isabel Luna. Ell sempre va negar que entre ells hi hagués una mica més d'una amistat, però fonts properes insisteixen que tenien un contacte estret. Isabel i Aldón han coincidit en algun programa de Telecinco i la col·laboradora sempre ha estat amable amb ella, ja que la seva intenció és que Ortega Cano sigui feliç.

Foto d'Ana María Aldón i Gema Aldón abraçant-se en el plató de 'Supervivientes'
Ana María Aldón sempre mira pel bé dels seus fills | Telecinco

Aldón s'ha esforçat molt per donar un bon futur als fills. La seva filla Gema va ser concursant de la darrera edició de Supervivientes, tot i que la dissenyadora no volia. La seva intenció era protegir-la, però finalment es va adonar que estava preparada per treballar a la televisió.