Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient

La reflexió d'Antonio David Flores després de superar Marta Riesco i Olga Moreno

Antonio David Flores fa una reflexió sobre la seva nova manera de veure la vida

Antonio David Flores va confirmar el 2021 que havia acabat la seva relació amb Olga Moreno i va decidir donar certes explicacions. Ho va fer a El Programa de Ana Rosa perquè la seva filla era col·laboradora en aquella etapa. Les seves primeres paraules van ser per desmentir els rumors i per assegurar que no havia estat infidel a Olga Moreno.

Antonio David Flores va abandonar els programes de Telecinco i durant un temps no se'n va parlar. Tot i això, era un tema que generava molt interès i a Mediaset van decidir convertir-lo en una estrella. Això sí, estava vetat i no podia aparèixer en cap espai, però Ana Rosa Quintana va decidir donar-li veu.

Muntatge d'Antonio David Flores plorant i Marta Riesco enfadada
Antonio David Flores va trencar amb Marta Riesco | e-noticies.cat

“Se m'ha adjudicat el qualificatiu d'infidel, han fet aquest darrer any amb mi i amb la meva família una destrossa. M'han fet tant de mal que vaig ser absolutament sincer en dir que tot això havia passat factura al meu matrimoni”. Les seves declaracions van donar a entendre que havia acabat amb Olga Moreno després dels atacs que havia rebut per part de Sálvame.

Marta Riesco va aparèixer en escena mesos després, però va trigar un temps a reconèixer que era la nova parella d'Antonio David. Tot anava bé fins que, segons el relat de Marta, Rocío Flores va parlar amb el seu pare. La periodista insisteix que la filla de l'exguàrdia civil és la responsable de la ruptura i per això ha tingut tants problemes amb la família.

Antonio David Flores publica una reflexió

Antonio David, després d'haver superat les seves dues polèmiques ex, ha llançat una reflexió al seu compte d'Instagram. Ningú sap a qui va dirigida, ja que ha perdut totes les oportunitats de tornar a enamorar Marta i Olga. Així que és possible que s'estigui dirigint a la seva filla, amb qui gaudeix d'una relació preciosa.

Captura de l'Storie d'Antonio David Flores amb un text
Antonio David Flores publica un missatge bonic | @antoniodavidflores

“Vull veure't sent de fidel a les teves passions i que apostis per la teva independència. Vull veure't envoltant-te d'amistats, de persones que t'estimin i que et facin bé. Vull veure't lluitant pels teus somnis i els teus projectes, encara que no m'incloguin”.

Per concloure aquest bonic text insisteix: “Vull veure't feliç”. En aquests moments, Marta Riesco està centrada en una altra etapa diferent i ja no pensa en ell. Per la seva banda, Olga Moreno manté una relació amorosa amb el seu representant i tampoc no està disposat a tornar-hi.

Antonio David ja ha superat aquestes dues condicions i ara només cal saber en qui estava pensant quan va publicar la reflexió anterior.