Captura del programa 'Sálvame' del dimecres 24 de maig, on apareix David Valldeperas amb rostre molt seriós
GENT

David Valldeperas destapa la cara oculta de Paz Padilla fora de la televisió

David Valldeperas se sincera sobre Paz Padilla

Gairebé quatre mesos després del final de Sálvame, la caixa dels trons s'ha tornat a obrir. Però aquest cop no ha estat per part de cap col·laborador del format. David Valldeperas, que ha estat el rostre més conegut de la direcció de Sálvame, ha concedit una entrevista que ha generat la polèmica.

L'exdirector de Sálvame ha buidat el pap sobre una altra de les grans figures del programa, Paz Padilla. Recordem que la presentadora va sortir de manera precipitada i abrupta del programa vespertí de Telecinco. Valldeperas s'ha sincerat com mai abans sobre com era la seva relació amb la presentadora i en quin punt es troba ara mateix.

David Valldeperas parla com mai abans sobre Paz Padilla

A poc a poc es van coneixent més detalls sobre els secrets d'un dels programes més capdavanters i controvertits de la nostra televisió, Sálvame. Un dels episodis més polèmics que va viure el programa abans d'arribar al final va ser l'accidentada sortida Paz Padilla del format.

Muntatge amb les cares de Paz Padilla i David Valldeperas somrients
David Valldeperas parla sobre Paz Padilla | GTRES, e-noticies.cat

L'humorista va estar 13 anys al capdavant del programa, on va arribar a protagonitzar alguns enfrontaments amb els seus companys. Més d'una vegada va quedar clar que hi havia certes diferències entre ells.

Després d'un sonat enfrontament amb Belén Esteban, Paz abandonava per complet el plató de Sálvame, de manera que marcava el final del seu pas pel programa. Mediaset va acomiadar Paz per “incompliment de la seva obligació com a presentadora”. No obstant això, després de mesos després embolicats en un procés legal, la presentadora era readmesa en el grup audiovisual, encara que lluny de Sálvame.

Des de llavors, Paz Padilla sempre ha intentat evitar parlar públicament sobre qualsevol tema relacionat amb Sálvame. Encara que, una vegada va finalitzar, l'humorista sí que va dedicar unes paraules al format i a tots aquells que n'havien format part. “Penso que han d'estar molt feliços, perquè sabem com és la televisió i tot puja i baixa”, va expressar.

Belén Esteban i Paz Padilla discutint a 'Sálvame'
Paz Padilla va abandonar 'Sálvame' després del seu enfrontament amb Belén | Mediaset

“Al final és un cicle, així que han d'estar feliços d'haver format part d'aquest programa que ja ha passat a la història. T'has de quedar amb la sort d'haver format part d'aquesta història”, va revelar Paz després del final del programa.

Ara, David Valldeperas, que va estar a càrrec de la direcció de Sálvame, ha destapat com era la relació amb Paz i per què va acabar.

El director ha acudit al pòdcast Querido hater de Malbert per parlar clar sobre la seva situació amb la presentadora. “Amb Paz Padilla se'ns va trencar l'humor. Jo no hi tinc relació, ara ja no. Jo m'emportava molt bé amb ella, i treballant congeniàvem molt bé”.

David Valldeperas se sincera sobre l'episodi que va viure amb Paz Padilla

David ha confessat que no hi ha cap vincle ni amistat amb ella. "Ja no tinc relació, uns mesos després del final del programa va passar alguna cosa, hi va haver un episodi que a mi em va desencantar", ha assegurat a Querido hater.

Tot i que Valldeperas no ha volgut pronunciar-se més sobre aquest episodi, sí que ha confessat que va tenir “un menyspreu” cap a ell. D'aquesta manera, l'exdirector ha revelat una cara oculta de Paz Padilla, que sempre està de bon rotllo quan el pilot de la càmera està encès.

Però, a més, assegura que ella tenia per ell “un afecte per interès, per tenir un aliat a la direcció davant d'un 'show' complicat”, ha assenyalat.