Primer pla d'Ana María Aldón, molt enfadada, defensant-se de les acusacions a 'Fiesta'
GENT

La reacció d'Ana María Aldón a les demolidores paraules de Gloria Camila Ortega

Ana María Aldón reacciona al dard de Gloria Camila Ortega

Fa una setmana, la història d'amor d'Ana María Aldón i Eladio feia un gir dels esdeveniments. L'empresari asturià li demanava matrimoni en ple directe al plató de Fiesta. Tot i això, encara que la col·laboradora de televisió ha reconegut estar molt enamorada, sembla que la història s'està enterbolint cada vegada més.

Gloria Camila Ortega, que ja no manté cap mena de relació amb Aldón, es pronunciava sobre com li van demanar matrimoni a la que va ser la dona del seu pare. Les paraules de la noia, lluny d'enterrar la destral de guerra, tornaven a avivar les tensions entre elles.

La influencer confessava que "a tothom li desitjo que sigui molt feliç i que no foti els altres". Unes paraules que no han sentat gens bé a Ana María Aldón, que no ha trigat a reaccionar.

Ana María Aldón reacciona a les paraules de Gloria Camila

La dissenyadora de moda està travessant uns moments una mica agredolços. La filla d'Ana María Aldón reapareixia ahir al programa Socialité mostrant la seva completa oposició a l'enllaç. "Li diré a la meva mare que s'esperi, que no es casi encara", confessava Gema al programa de María Patiño.

A més, la noia reconeixia que encara no havia donat l'enhorabona a la seva mare. És clar que per a l'exsupervivent no ha estat plat de bon gust que la seva mare hagi de fer el pas de casar-se amb Eladio. Però Gema no ha estat l'única que ha aconseguit amargar el moment a Ana María Aldón.

Captura de 'Fiesta' amb Ana María Aldón seria dempeus amb un jersei verd amb l'escot destapat el 23 de setembre de 2023
Ana María Aldón s'enfrontava a les paraules de Gloria Camila Ortega | Mediaset

Gloria Camila també li dedicava un dard enverinat a la televisiva quan li van preguntar per la notícia del casament. "Que sigui molt feliç i que mengi perdius", va començar expressant la jove, però el dard venia després. "A tothom li desitjo que sigui molt feliç i que no foti els altres", sentenciava.

Ahir, al plató de Fiesta, Ana María Aldón reaccionava a aquestes paraules que, per descomptat, no han estat plat de bon gust per a Aldón. "La veritat és que em molesta molt la resposta. Em sembla forta, perquè si hi ha algú que foti, no sóc jo", començava assegurant.

Ana María Aldón vol que la deixin "ser feliç"

La col·laboradora de televisió va deixar enrere fa molt els conflictes i les polèmiques amb la família del seu exmarit. Ella mateixa reconeixia que “no tinc cap problema amb el pare del meu fill. Si els altres volen continuar inventant coses, que ho facin”.

Ana María Aldón està començant una nova etapa on té clar que “no estic fotent ningú, estic fent una vida normal”. Tot i així, sembla que Gloria està disposada a seguir amb aquest estira-i-arronsa.

Gloria Camila amb rostre molt seriós posant per a una foto al carrer
Gloria Camila es pronunciava sobre les futures noces d'Ana María Aldón | Instagram, @gloriacamilaortega

Aurelio Manzano recomanava a Aldón que "no toquis els palmells si no vols que Gloria es posi a ballar". Tot i això, sembla que Aldón no té cap por a aquest tipus d'advertiments.

Ana María està centrada en la seva nova etapa, on vol fugir del tot de les tensions i dels enfrontaments. Ella mateixa reconeixia que volia "que em deixin ser feliços, com jo deixo ser feliços".