Primer pla de María Patiño amb rostre seriós arribant a la Fundació Querer
GENT

María Patiño revela la tensa trucada que va mantenir amb Bertín Osborne

María Patiño revela el que va viure amb Bertín Osborne després de la polèmica d'Encarna Navarro

El suposat afer de Bertín Osborne i Encarna Navarro, exconcursant d'Operación Triunfo, continua fent parlar. Després d'uns mesos de silenci, la cantant tornava a avivar la polèmica a Espejo Público reconeixent que, efectivament, va estar en una relació de 15 anys amb el presentador mentre encara estava amb Fabiola Martínez.

Aquesta suposada història va ser desvetllada durant el mes de juliol passat pel programa Socialité en exclusiva. Tot i això, han hagut de passar gairebé dos mesos fins que Encarna Navarro s'ha pronunciat de forma contundent. Aquesta informació que va revelar María Patiño, li va costar una tensa topada amb el cantant. Un episodi que María ha revelat aquest dissabte a Socialité.

María Patiño se sincera sobre el que va passar amb Bertín Osborne

Ara que finalment Encarna Navarro ha parlat, la història torna a començar. María Patiño, des de Socialité, va ser de les primeres a destapar aquest suposat affaire al mes de juliol. Aleshores, el focus seguia posat en la nova paternitat de Bertín després de conèixer-se que seria pare amb Gabriela Guillén.

Ara, dos mesos després, María Patiño s'ha sincerat sobre què va suposar explicar aquesta informació en la seva relació amb Bertín.

María Patiño asseguda al plató de 'Socialité' al programa emès el 14 de maig de 2023
María Patiño va tenir una tensa trobada amb Bertín després de saltar la notícia d'Encarna Navarro | Mediaset

"He de dir que Bertín es va enfadar molt amb mi. Em va trucar una tarda i vam tenir una conversa molt complicada", ha començat explicant a Socialité.

Finalment, sembla que tots dos van arribar a entendre's. "Acabem tots dos entenent-nos. Jo li vaig dir 'Bertín, ella parlarà en el futur i t'adonaràs que no ha estat la premsa que ha creat una notícia basada en una falsedat'", ha confessat.

María Patiño tancava l'assumpte tornant a recordar que Encarna tornarà a parlar aquesta setmana en una coneguda revista on desgranarà més detalls sobre l'afer que va tenir amb el presentador. "Aquest dimecres, Encarna parlarà i vull escoltar la història, afecti qui afecti, no només Fabiola", sentenciava María.

Bertín prefereix esquivar la prensió mediàtica

El presentador de Mi casa es la tuya s'està enfrontant a unes setmanes molt complicades a nivell mediàtic. Tot i que de moment ha preferit no pronunciar-se públicament sobre les declaracions d'Encarna, sí que ho hauria fet per privat.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre de perplexitat al carrer
Bertín Osborne prefereix no pronunciar-se públicament | Europa Press

Segons explicava Kike Calleja aquests dies, el cantant s'hi hauria posat en contacte a través de WhatsApp. "No sé com no et cau la cara de vergonya després d'explicar el que has explicat", li hauria deixat anar Bertín a la cantant.

Tal com ha revelat Calleja, Bertín hauria transmès a Navarro la profunda decepció que sent ara per ella. Estic trist, decebut, tan bé com t'hem tractat en aquesta família. Sou totes iguals, al final només t'interessen els diners”, diu en el missatge que li ha enviat.

Davant d'això, Encarna també reconeix estar "decebuda" amb ell. "Em sento molt decebuda. Em sembla un home fabulós i una persona meravellosa. Sempre s'ha portat molt bé i això ha estat una cosa mutua de tots dos. Sembla que no hagi vist mai”, assegura.