Primer pla de Makoke feliç al musical de Whitney Houston
GENT

Makoke rep una dura reprimenda d'Emma García a 'Fiesta' per les seves paraules

Emma García frena les paraules de Makoke en directe

El programa Fiesta arrencava aquesta tarda amb les polèmiques declaracions de Gema Aldón sobre el futur enllaç de la seva mare amb Eladio. La noia s'oposa completament que Ana María Aldón es casi amb l'empresari asturià amb només quatre mesos de relació.

El tema també ha portat molta cua entre els col·laboradors del programa, sobretot pel que fa a les paraules de Makoke, que semblava estar d'acord amb el punt de vista de Gema Aldón. Tot i això, a Emma García no li han agradat gaire les paraules que ha fet servir l'ex de Kiko Matamoros i no ha dubtat a llançar-li una brutal gespa a la col·laboradora.

Emma García frena els peus a Makoke per les seves paraules

El futur casament d'Ana María Aldón i Eladio segueix despertant molt enrenou. Ara, la filla de la dissenyadora mostrava la seva desaprovació a aquest enllaç. Des del plató de Fiesta, Makoke ha donat suport a les paraules de Gema Aldón cap a la seva mare.

"M'agrada ser empàtica amb les persones, com a filla puc entendre que la teva mare sigui feliç, però com per casar-te...", deixava caure Makoke. Davant d'això, la reacció d'Emma García ha estat gairebé immediata.

La presentadora de Fiesta li llançava una reprimenda a Makoke de manera molt contundent. "Que ho diguis tu!", li deixava anar Emma García. Després d'això, el plató del programa s'inundava en un aplaudiment fort d'aprovació a les paraules de García.

Emma García presentant 'Fiesta', el programa de Telecinco, amb rostre seriós
Emma García frena Makoke per les seves paraules | Mediaset

Però, com no podia ser altrament, Makoke no trigava tampoc a justificar les seves paraules i defensar-se del dard de la presentadora. "Jo fa 5 anys que m'he divorciat i no m'he tornat a casar", justificava Makoke.

Abans que la tensió anés en augment, Emma intentava treure ferro a l'assumpte i apaivagar el plató. "Tu pots fer el que vulguis, quan estàs enamorada estàs més maca", assegurava la presentadora.

Tot i així, la presentadora de Fiesta deixa constància que no entenia les seves paraules. "Però m'estranya que tu no entenguis Ana María", li tornava a remarcar l'Emma.

I encara que sembla que la col·laboradora sí que entén que Ana María hagi recuperat la il·lusió per l'amor, creu que ho està fent de manera una mica precipitada. "Sí entenc Ana María, però també entenc la seva filla. Al final, t'acabes de divorciar, han tingut problemes, pren-te les coses amb una mica més de calma", explicava Makoke.

Makoke entén el punt de vista Gema Aldón

A la filla d'Ana María Aldón no li ha tremolat el pols a l'hora d'afirmar que "diré a la meva mare que s'esperi i que no es casi encara". L'exsupervivent assegurava que ni tan sols li havia donat l'enhorabona després de conèixer la notícia.

Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre
Makoke es posiciona a favor de Gema Aldón | Mediaset

A més, la noia també pensa en el seu germà i com això podria afectar-lo. "El meu germà, que és petit, no ho entendrà. Fa 9 mesos estava casada amb el seu pare, ara amb una altra persona", lliscava l'exsupervivent a Socialité. Alguna cosa sobre el que Makoke està molt d'acord tal com ha manifestat al programa.

D'altra banda, Aurelio Manzano, que també era al plató de Fiesta, deixava caure que aquestes incendiàries declaracions de Gema estarien motivades pels diners. Tot i això, Luis Rollán ho desmentia, assegurant que no hauria cobrat per parlar amb el programa de Telecinco.  

Tot apunta que, novament, a Ana María Aldón se li ha tornat a obrir un nou front ara que havia trobat certa estabilitat.