Muntatge d'Ortega Cano amb els seus dos fills
GENT

La raó per la qual tots parlen del procés d'adopció que va seguir José Ortega Cano

El fet que la filla de José Ortega Cano sigui adoptada ha estat utilitzat pels detractors de Gloria per esclatar contra ella i menysprear-la

L'adopció amb què José Ortega Cano va aconseguir convertir-se en pare amb Rocío Jurado torna a estar d'actualitat. En aquest cas, ha estat Gloria Camila qui ha parlat obertament sobre el tema confessant el que va significar per a ella ser adoptada.

Sobretot perquè aquest tema ha estat el motiu utilitzat per molta gent per criticar-la per no portar la mateixa sang que 'La más grande'. Mitjançant un directe a les xarxes, la filla d'Ortega s'ha sincerat com mai, admetent com resulta de dolorós ser menyspreada per ser adoptada.

L'adopció de la filla de José Ortega Cano és el motiu que usen els seus detractors per criticar-la

José Ortega Cano es convertia en pare per primera vegada el 1999. Gloria Camila, de 3 anys, i José Fernando, de 6, van passar a formar part d'una de les famílies més mediàtiques del nostre país.

Des de llavors, els dos joves d'origen colombià no han deixat de copar els titulars. Primer, per la seva polèmica adolescència plena de controvèrsies, on ni Gloria ni el seu germà van escapar dels problemes. Després, per la seva relació nul·la amb la seva germana Rocío, que va fer que la influencer fos criticada pels seus detractors.

La família Cano al complet el 1999
Els detractors de Gloria aprofiten que és adoptada per menysprear-la | GTRES

Precisament, les xarxes han estat l'escenari on la filla d'Ortega ha estat més assenyalada i atacada per ser adoptada. "Sempre se m'està criticant per l'adopció, sempre s'ha pintat com una cosa dolenta, negativa", confessava en el seu últim directe.

Això ha provocat un gran dolor a Gloria, que només veu "una cosa positiva" haver estat adoptada per Ortega Cano i la chipionera. "És un tema força interessant i és tabú, a mi m'ha costat parlar d'això, és del que parlo més en teràpia", manifestava.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
La reaparició de Rocío Carrasco va fer que el tema de l'adopció tornés a sortir a la llum | GTRES

Fa mesos que la jove va decidir demanar ajuda de professionals i, gràcies a ells, ha aconseguit parlar sense embuts de com va ser el procés. Admet que no sap com van arribar a l'orfenat, però es mostra agraïda per la nova oportunitat que els van donar a ella i al seu germà. "Quan ens adopten nosaltres ho veiem com una cosa positiva, perquè és com una nova vida", reconeix.

José Ortega Cano mai no va dir a Gloria que era adoptada

Durant el directe, la filla d'Ortega s'ha sincerat com mai sobre el que va significar arribar a casa seva. Confessa que mai no s'ha plantejat conèixer la seva família biològica, ja que per a ella "la meva família és la que m'ha estimat i cuidat".

Malgrat les crítiques per no tenir la mateixa sang que 'La más grande', ella no s'ha sentit mai diferent dins del clan. I això que Ortega Cano mai no va tenir una conversa amb ella per dir-li que era adoptada.

Fotografia de Gloria Camila Ortega abraçant el seu pare, José Ortega Cano, mentre aquest posa morrets
José Ortega Cano mai no va explicar a Gloria que era adoptada | Instagram, @gloriacamilaortega

"No he parlat mai d'aquest tema amb els meus pares", explicava, afegint que es va assabentar "pel col·legi". Encara més, afirma que, quan tenia "inquietuds sobre l'adopció", les preguntava a Carmen Ruano, la dona encarregada de cuidar-la.

Però si hi ha un moment que va marcar un abans i un després, va ser quan Rocío va fer els dos documentals. Gloria data en aquell instant l'increment que tots parlessin sobre el procés. "La gent va aprofitar això per destrossar-me, menysprear-me per ser adoptada", ha relatat.

Va ser llavors quan va decidir anar a teràpia per afrontar el gir que havia fet la seva vida. Fins aquell moment no l'havia afectada no ser filla biològica d'Ortega i la chipionera, però estar al focus mediàtic la va acabar perjudicant.

Amb ella sempre va estar el seu pare, amb qui sempre ha tingut una relació excel·lent. Ortega Cano ha estat el seu principal suport en els pitjors moments i en qui sempre s'ha refugiat. Afortunadament, la influencer sembla estar superant aquest dur tràngol.