Muntatge amb Máximo Huerta parlant amb un micròfon i Ana Rosa Quintana parlant amb una brusa blava

GENT

La raó per la qual Máximo Huerta va tenir por a Ana Rosa Quintana durant un temps

Máximo Huerta va confessar el motiu pel qual li feia por comunicar-li a Ana Rosa la seva sortida d''El programa de AR'

A Máximo Huerta li va costar molt comunicar-li a Ana Rosa Quintana que volia deixar de treballar-hi. Tant és així que va arribar a tenir "por i respecte" pel que diria la presentadora.

Máximo torna a estar d'actualitat gràcies a la seva pròxima intervenció televisiva. Aquesta mateixa nit, l'escriptor i el seu company de professió, Albert Espinosa, es convertiran en els darrers convidats de El Hormiguero.

Muntatge de Máximo Huerta somrient i Ana Rosa Quintana somrient amb unes arracades d'or
Máximo Huerta li va fer por comunicar-li a Ana Rosa la sortida de la televisió | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Una entrevista que ha tornat a portar a l'actualitat un dels moments més sonats de la seva carrera dins de la televisió: el seu pas per El programa de AR. Durant diversos anys, el periodista va treballar estretament al costat d'Ana Rosa Quintana.

Tot i això, hi va haver un moment en què Máximo Huerta va decidir que el seu pas per la televisió havia d'acabar. Decisió que va tenir por de comunicar-li a la 'Reina dels Matins'.

El passat 3 de març, el comunicador va anar al plató del Deluxe per parlar de la seva nova vida al municipi valencià de Bunyol, on va obrir una llibreria. Moment que Jorge Javier Vázquez va aprofitar per preguntar al seu convidat sobre la sortida del matinal d'Ana Rosa: "Quan se n'adona un que aquest no és el seu lloc?".

Máximo Huerta somrient amb una samarreta blava a la presentació del seu llibre
Máximo Huerta va obrir una llibreria al municipi valencià de Buñol | Europa Press

"A mi em va passar com a alguns futbolistes, que me'n vaig anar tres anys tard del club. Quan estava Andrea Olivas dirigint, jo ja hauria d'haver marxat", li va respondre Máximo Huerta.

Després d'aquesta confessió, el convidat va assegurar que el que li feia més por era comunicar-li la seva decisió a la mateixa Ana Rosa Quintana: "Va ser dificilíssima. Primer va anar a Juanra, que era el director. Trucar a Ana Rosa em feia por".

A Máximo Huerta li feia por comunicar-li la seva decisió a Ana Rosa Quintana

Tal com va assegurar aquell dia Máximo Huerta, li va fer "por i respecte" comunicar la seva decisió a Ana Rosa perquè no sabia "què diria". "No hi havia una raó per anar-me'n", va afegir a continuació.

A més, no va tenir objeccions a explicar tots els detalls de la seva conversa telefònica amb 'La Reina dels Matins': "Va ser una trucada quirúrgica amb Ana".

Captura del 'Deluxe' amb Máximo Huerta parlant mirant avall amb una jaqueta marró
Máximo Huerta va explicar a Jorge Javier la conversa que va mantenir amb Ana Rosa | Mediaset

"No hi va haver un «queda't» o un «parlarem», Ana va entendre que jo volgués anar-me'n. Per això dic que va ser una trucada quirúrgica, perquè va ser neta i no hi va haver romanços", va assegurar Máximo Huerta.

D'altra banda, aquest conegut periodista va confessar a Jorge Javier Vázquez que durant la seva última etapa dins d'El Programa de AR "estava com a gallina sense nidal". Per això, i per "respecte a l'audiència", ha pres aquesta important decisió.

"Tu has d'estar al cent per cent i jo ja estava una mica amb el cap a una altra banda ja. I per això vaig dir que havia de marxar, per respecte a la gent que et paga, a la productora, a la cadena, als que et veuen".

Així que, durant les vacances d'estiu, i mentre prenia una orxata amb la seva mare, Máximo Huerta va prendre aquesta important decisió: "És aquest estiu. No torno al setembre".

Després d'escoltar aquesta història, el presentador de Deluxe no va tenir objeccions a comparar el seu comiat dels matins de Telecinco amb "una ruptura sentimental". Una cosa amb què el convidat estava totalment d'acord.

Tot i això, Máximo Huerta va voler deixar clar que la seva relació amb Ana Rosa continua sent molt bona. "Sempre parlo per missatge amb ella. Estem al corrent de tot", va assegurar el comunicador.