Muntatge amb el parc de PortAventura al fons, Ángel Capel pixelat i el logo de 'Operación Triunfo'

GENT

El mític cantant d'Operación Triunfo que ara treballa a Port Aventura

Port Aventura ha esdevingut l'oportunitat de treball de l'artista després del seu pas per un dels programes més populars de la televisió

Ángel Capel, exconcursant d'Operación Triunfo, va trobar un nou camí laboral després del seu pas pel programa televisiu. Després d'enfrontar-se als desgavells de la indústria musical, l'artista va haver de prendre una decisió.

Per això, Capel ha consolidat la seva carrera com a artista al Port Aventura, el conegut complex d'oci de la Costa Daurada. Des de la seva participació a Operación Triunfo, va captivar l'audiència amb el seu talent i el seu carisma. Tot i això, Ángel Capel ha experimentat una trajectòria plena de canvis i desafiaments abans d'arribar al Port Aventura.

Malgrat haver tret dos discos i diversos singles, no va aconseguir assolir la prominència desitjada en el competitiu món de la música pop. Tot i això, la seva determinació i les seves habilitats artístiques el van portar a trobar un nou rumb.

Port Aventura, la nova oportunitat d'Àngel Capel

Actualment, Ángel Capel delecta els visitants del Port Aventura amb la seva veu. Participa en una varietat d'espectacles musicals que comprenen des d'esdeveniments temàtics fins a celebracions nadalenques. D'aquesta manera, atrau audiències de totes les edats que visiten Port Aventura.

A més del seu èxit professional, Ángel Capel també ha trobat l'amor amb la nedadora olímpica Mireia Belmonte. Amb ella comparteix una relació sòlida i plena de complicitat. Junts demostren el seu afecte a través de les xarxes socials, compartint moments de felicitat i complicitat amb els seus seguidors.

De Port Aventura a Telecinco

Recentment, va sorprendre l'audiència amb una actuació memorable al festival musical de Telecinco Mediafest Night Fever. Allí va interpretar La bachata de Manuel Turizo, destacant la seva versatilitat i el seu talent com a artista.

Amb una cursa que continua en ascens i una vida personal plena, Ángel Capel demostra que l'èxit va més enllà dels escenaris. D'aquesta manera, ha trobat la seva veritable vocació gràcies a Port Aventura. També l'amor, en aquest cas, de la mà de Belmonte.

Port Aventura passa per un mal moment

Tot i que Port Aventura és sinònim de diversió i màgia, el cert és que una tràgica notícia ha assotat recentment el parc. El fort vent del passat cap de setmana va posar en suspens la seguretat del complex.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Fins a 14 persones van resultar ferides en caure un arbre damunt d'una atracció, algunes d'elles crítiques. No hi ha dubte que aquest accident farà revisar els protocols de seguretat de Port Aventura perquè no torni a passar.