Muntatge d'Ana Rosa Quintana a 'TardeAR' i de Marta Riesco somrient per promocionar la seva entrevista al podcast d'E-N Rosa

GENT

Marta Riesco ens confessa com s'ha portat Ana Rosa Quintana amb ella

El podcast 'E-N Rosa' ha parlat en exclusiva amb Marta Riesco, que ens ha explicat com s'ha portat Ana Rosa Quintana amb ella

Ana Rosa Quintana és per a molts una de les grans reines de la televisió, però quin és el seu veritable comportament? Marta Riesco ha fet una entrevista al podcast E-N Rosa, que s'estrena avui a les 20.00 hores. La periodista, tan generosa com de costum, ha contestat totes les nostres preguntes, fins i tot quan ha sortit el nom de la seva antiga cap.

Marta Riesco va estar molts anys treballant amb Ana Rosa Quintana, que no va trigar a descobrir el seu talent. Li va oferir un lloc de reportera i després ha estat exercint de col·laboradora, però ara no en sap res.

Després de confirmar-se la seva relació amb Antonio David Flores, Marta Riesco va ser acomiadada de Telecinco. La reportera, fent un gran esforç, ha posat l'assumpte en mans de la justícia. Això l'ha separat d'Ana Rosa Quintana, que no s'ha tornat a preocupar per ella.

Recordem que Marta va ser una de les estrelles més potents de Telecinco. Les seves paraules costaven molts diners i ha rebutjat grans quantitats per trencar el silenci. Només parlava a El Programa de AR o als espais de la productora de Quintana, Unicorn TV.

Tot i això, Ana Rosa no ha sabut agrair-li aquest gest. Ni ella ni la resta de Mediaset. Actualment, només hi ha una col·laboradora de Telecinco que s'hi preocupa: Paloma Barrientos.

La generositat de Marta Riesco amb Ana Rosa Quintana

Marta ho va donar tot a El Programa de AR, fins i tot va accedir a pronunciar-se sobre la seva vida privada quan no volia fer-ho. Però, tal com ha explicat a E-N Rosa, no ha tornat a saber res de Quintana des que va començar el conflicte legal. El judici se celebrarà el 22 de febrer i Riesco té moltes ganes que arribi aquesta data.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre molt somrient en un photocall
Ana Rosa Quintana no ha estat generosa amb Marta Riesco | Europa Press

Després que el jutge dicti sentència, Riesco serà lliure i podrà explicar tot el que ha viscut. De moment ha avançat alguna cosa a E-N Rosa. Tan generosa com sempre, ens ha confessat que al bany de Telecinco van posar un cartell on posava: “Camerino de Marta Riesco”.

Ana Rosa no va fer res. Mentrestant, ella li fou fidel, però ha arribat el moment que se sàpiga la veritat. I aquesta veritat veurà la llum al nostre podcast. No t'ho perdis!