Muntatge d'Iñaki Urdangarin en un partit d'handbol amb la mare Claire Liebaert en una foto petita
GENT

Iñaki Urdangarin i Claire Liebaert tenen una oportunitat per solucionar el problema

Claire Liebaert i Iñaki Urdangarin al final passaran junts la nit de Nadal, però ningú sap si anirà Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin i la seva mare, la discreta Claire Liebaert , tenen una nova oportunitat per solucionar el problema. Un problema que està relacionat amb Ainhoa Armentia i que no s'acaba de resoldre. Claire es nega a conèixer l'administrativa a causa de la seva estreta relació amb la infanta Cristina, però ara tot ha canviat.

Iñaki Urdangarin tenia previst passar la nit de Nadal amb els seus fills a Vitòria, tot i que hi ha hagut un canvi d'última hora. Finalment la infanta Cristina ha organitzat un sopar a Ginebra on acudirà Joan Carles I. La revista Lecturas ha confirmat que Iñaki celebrarà aquesta data tan assenyalada amb Claire Liebaert.

Claire Françoise Liebaert Courtain agafada de la mà del seu fill, Iñaki Urdangarin, a un aeroport
Claire Liebaert sempre recolza Iñaki Urdangarin | Europa Press

És una oportunitat perfecta perquè Iñaki aconsegueixi que Claire Liebaert acabi acceptant la seva relació amb Ainhoa Armentia. De moment Ainhoa no s'unirà a la festa, encara que Lecturas no descarta que s'acabi el Nadal amb la família política. De moment Armentia ha decidit estar amb els seus fills, qui sí que tenen un bon concepte d'Urdangarin.

Claire s'ha adonat que les intencions de la infanta Cristina no són tan sinceres com semblaven. El diari En Blau assegura que aquest vincle està molt debilitat i és el moment perfecte perquè Ainhoa entri en acció. Encara no està confirmat si l'administrativa ha arribat a rebre una invitació de la sogra, però el que és evident és que no anirà al sopar.

Claire Liebaert té un problema amb Ainhoa Armentia

De moment Iñaki només compartirà la nit de Nadal amb la seva mare. Viuen junts i vol passar-hi aquesta festa tan especial. Ainhoa es queda amb els fills i amb la resta de la família.

Muntatge amb el rostre d'Ainhoa Armentia i Claire Liebaert amb el rostre seriós
Ainhoa Armentia ha tingut diferències amb la sogra | GTRES, e-noticies.cat

És el segon Nadal d'Iñaki i Ainhoa com a parella, però la situació ha canviat molt en els darrers temps. Claire Liebaert ja no té tant contacte amb Cristina de Borbó. D'aquesta manera, Armentia podria aprofitar per solucionar el problema que la distància amb la sogra.

Claire es va veure esquitxada per la polèmica quan van enxampar el seu fill amb Ainhoa Armentia, per això té tant recel. Encara no ha fet el pas de conèixer-la perquè no vol que li facin una foto amb ella i es reactivi el conflicte. A més, fins fa molt poc considerava que estava traint Cristina de Borbó si admetia Armentia a la seva família.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
La infanta Cristina hi ha tingut molt a veure | Europa Press

Ara que la infanta Cristina s'ha endut els fills d'Iñaki Urdangarin fora d'Espanya, Ainhoa pot aprofitar per conèixer la sogra. Abans era inviable que sopés amb ella la nit de Nadal perquè Cristina de Borbó es nega que els seus fills la coneguin.