Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una clínica estètica i al capdavant el rostre de la Judit Mascó somrient
GENT

La confessió de Judit Mascó que ha revelat els seus retocs estètics

La model catalana ha confessat quina és la seva posició respecte a les operacions estètiques i quins retocs s'ha fet

Judit Mascó, una de les models catalanes més conegudes que va assentar la seva carrera sobretot entre els anys 90 i 2000, ha revelat una cosa que fins ara no se sabia.

I és que a moltes models, 'influencers' i altres que es dediquen a professions semblants sovint els costa revelar al públic una dada. Les operacions i els retocs estètics a què s'han sotmès.

Però Judit Mascó no li ha fet res i ha contestat la pregunta sense problemes. Ha estat aquest dissabte, 23 de desembre, després d'acudir com a entrevistada al programa que presenta Ricard Ustrell a TV3, 'Col·lapse'.

Judit Mascó revela el que pensa de les operacions estètiques

Judit Mascó ha respost una pregunta que li feia Ricard Ustrell enmig de l'entrevista. La model catalana era una de les convidades d'aquest dissabte, 23 de desembre, al programa que presenta a la televisió pública catalana, 'Col·lapse'.

I decidien tocar un tema que està molt vigent avui dia entre les models i 'influencers'. La qüestió de les operacions estètiques o retocs.

"Quina relació has tingut tu amb les operacions estètiques?", li començava a preguntar directament Ricard Ustrell a Judit Mascó. I, després de recordar-li ella que aquest és un tema que havien parlat feia poc a la ràdio catalana, on Judit Mascó té una secció, ha contestat.

"Quan era molt jove em vaig posicionar molt radicalment de 'jo no m'operaré, perquè aquestes cares operades...'", ha confessat la model, que actualment té 54 anys.

Tot i això, amb els anys l'opinió de Judit Mascó canviava per complet. "Però llavors et vas fent gran i penses... Les coses no són blanques ni negres, és clar".

Judit Mascó confessa quins retocs s'ha fet

I després d'aquest canvi de visió respecte a les operacions estètiques, Judit Mascó ha passat a revelar què s'ha fet a la cara. "Jo no m'he operat la cara. És evident perquè tinc força arrugues i tinc una expressió natural".

"Però és veritat que moltes vegades penses que hi ha coses no invasives que ajuden que tinguem un aspecte millor", confessava la model. Per tant, Judit Mascó, malgrat no fer-se cap operació estètica com a tal, sí que s'hauria sotmès a alguns tractaments de bellesa i retocs no invasius.

I és que ha recordat que, com tots els que es dediquen a aquesta professió com Judit Mascó que, el seu aspecte “és la meva eina i encara avui dia segueixo treballant”.

"Jo crec que es pot aconseguir tot amb prevenció i constància, i molt bons productes. Jo soc molt constant amb moltes cures que sé que són beneficioses", ha explicat. Tot i això, ha deixat clar que ella no s'ha fet mai res. "Operar-me com a tal de canviar-me l'expressió, de posar-me o de treure'm, doncs no", ha conclòs el tema.