Primer pla de Carmen Bazán a 'Campamento de Verano'

Carmen Bazán trenca el silenci a Telecinco: la seva indirecta a Belén Esteban

Carmen Bazán deixa entreveure com és la seva relació amb Belén Esteban

Carmen Bazán ha reaparegut de la manera més inesperada a Telecinco. I és que la seva nora Beatriz Trapote no es tallava a l'hora de trucar-li en ple directe per preguntar-li per la tornada a les arenes del seu fill, Jesulín de Ubrique.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De fet, aquesta mateixa tarda tant l'ex de Belén Esteban com el seu germà, Víctor Janeiro, torejaran a Cenicientos, per la qual cosa suposa una ocasió molt especial per a la família.

Així, presumint de la bona relació que manté amb la sogra, Beatriz no ha dubtat a contactar amb Carmen Bazán per preguntar-li sobre això.

Foto d'arxiu de Beatriz Trapote
Beatriz Trapote truca a la seva sogra en directe | Europa Press

Una oportunitat en què la mare de Jesulín ha enviat una clara indirecta també a la mare de la seva neta, Andrea Janeiro.

I és quan li han preguntat per la relació que manté amb la nora, ella ha deixat molt clar que es porta bé no només amb Beatriz, sinó també amb María José Campanario.

"Em porto bé amb totes les nores que he tingut i tinc, totes són meravelloses", ha deixat caure llançant-li també un dard a Esteban.

Foto de Carmen Bazán al carrer somrient
Carmen Bazán parla clar sobre la relació amb les nores | Europa Press

Carmen Bazán té molt present a Belén Esteban

D'aquesta manera, sembla que malgrat els conflictes familiars que puguin existir, Carmen Bazán guarda molt d'afecte a Belén i la seva neta Andrea. Alguna cosa sobre el que la de Paracuellos ja es pronunciava en nombroses ocasions.

I és que no dubtava a agrair a Bazan tot el que havia fet per la seva nena que, lamentablement, continua sense mantenir la relació que li agradaria amb el pare.

Imatge de Jesulín de Ubrique, molt feliç de nou exercint de torero a les festes patronals de Mozoncillo (Segòvia)
Jesulín de Ubrique torna molt il·lusionat a les arenes | GTRES

Alguna cosa que també ha estat molt aplaudida en xarxes socials i del que els espectadors se n'han fet ressò ràpidament. "Quin cop de cap per Belén Esteban. Brava Carmen donant suport també a l'Esteban", han aplaudit les paraules de la mare de Jesulín.

I no només això, sinó que també han destacat la professionalitat de Beatriz Trapote, que no s'ha tallat a l'hora de trucar a la sogra. "La Trapote és boníssima i no es talla un pèl si ha de trucar a Carmen Bazán en directe", han assenyalat.