Quique Sánchez Flores amb un cercle amb Laura Matamoros i un altre amb Lola Flores

GENT

Quique Sánchez Flores, el cosí de Lolita que és xicot d'una amiga de Laura Matamoros

Quique Sánchez Flores és descendent d'una de les famílies més conegudes del país, els Flores, i se'l relaciona amb Sol González, mare de la filla de Javier Hidalgo

Quique Sánchez Flores, conegut per ser el cosí de Lolita, s'erigeix com una figura destacada als entramats socials d'Espanya. Descendent directe d'una de les famílies més reconegudes i arrelades del país, els Flores, el seu llinatge li confereix una aura de distinció i rellevància en diversos àmbits. La seva influència transcendeix les connexions familiars, ja que la seva associació amb Sol González, mare de la filla de Javier Hidalgo, afegeix una capa addicional d'interès a la seva figura pública.

Quique Sánchez Flores és un nom que pot ressonar molts, sense saber exactament per què. La seva pertinència a la família Flores, reconeguda a tot el país, li atorga un estatus especial a la societat espanyola. Pot ser que el seu llinatge faci pensar que té una inclinació per l'art, però Quique destaca pels atributius esportistes, herència del seu pare.

Quique Sánchez Flores mirant a càmera amb l'abric posat
Quique Sánchez Flores porta tota la vida dedicant-se al futbol | Europa Press

Quique Sánchez Flores es va apartar de l'art característic de la família per dedicar-se al futbol professional

Aquestes qualitats van fer que aconseguís portar una exitosa carrera com a futbolista i, posteriorment, el seu nomenament com el nou entrenador del Sevilla FC. La seva dedicació per aquest esport es va evidenciar des dels seus primers dies al CD Pegaso de Madrid, ja desaparegut, fins al València, el Reial Madrid i el Saragossa abans de retirar-se.

Amb dos matrimonis a l'esquena, Quique Sánchez Flores ha portat una existència nòmada que ha enriquit la seva trajectòria i la de la seva família. La seva vida personal també ha estat igual d'activa: casat dues vegades, el segon matrimoni amb la model Patricia Casanova li va donar quatre fills. Aquests són Patricia, Quique, Jorge i Pablo, aquest últim seguint les passades del seu pare al futbol.

Patricia, la gran, no es queda enrere: té passió pel món de la moda i fa tot just uns mesos va començar a oferir-se com a estilista de manera professional. Seria aquesta la que hauria aconseguit que el seu pare s'involucri una mica més a l'àmbit públic del qual sempre ha volgut estar apartat. Tot i el seu parentiu amb Lola Flores i les seves filles, Lolita i Rosario, sempre ha preferit una vida més discreta.

La xicota de Quique Sánchez Flores, amiga de la família Matamoros

Des de principis del 2022, està sortint amb la model Sol González, amiga de Laura Matamoros. Aquesta ha estat al centre de l'atenció mediàtica per breus idil·lis amb Fonsi Nieto o Javier Hidalgo, amb qui té una filla. A la parella se'l pot veure més d'una vegada al perfil de Matamoros, ja que Sol comparteix freqüents plans amb ella.

➡️ Gent

Més notícies: