Muntatge de la infanta Sofia amb Juan Urdangarin, ella està somrient i ell molt seriós

GENT

Juan Urdangarin, des de Londres, aconsegueix que molts apuntin contra la infanta Sofia

Juan Urdangarin, aprofitant que viu a Londres, s'ha desplaçat per fer companyia a la infanta Cristina

Juan Urdangarin ha pres una situació que ha acabat perjudicant la infanta Sofia: desplaçar-se fins al funeral de Constantí de Grècia. S'ha celebrat a la capella de Sant Jordi, al castell de Windsor. Juan viu a Londres i ha aprofitat que estava relativament a prop per fer companyia a la seva família.

La infanta Sofia és a Gal·les estudiant el Batxillerat Internacional a l'Atlantic College. Ella també ha tingut ocasió d'acudir al funeral i recolzar la seva àvia, la reina Sofia, però no ho ha fet. A la missa també han estat els reis Felip i Letícia, així com Joan Carles I i les seves filles Elena i Cristina.

Fotografia de Juan Urdangarin al costat de la infanta Cristina a Windsor
Juan Urdangarin recolzant la seva mare i la infanta Elena | GTRES

Letícia no vol que Sofia i Leonor es relacionin més del compte amb Joan Carles I a causa dels conflictes que l'emèrit va protagonitzar en el passat. Aquesta és una de les raons per les quals la infanta s'ha quedat a Gal·les i no ha viatjat a Windsor. En canvi, Juan Urdangarin ha donat de banda els seus compromisos per donar suport als seus.

Juan ha aconseguit que molts assenyalin la seva cosina Sofia. Ell també és molt discret i intenta estar lluny de tots els conflictes, però ha fet un esforç pel bé de la Corona. Tot i això, Sofia de Borbó, que sí que forma part de la Família Reial, ha optat per continuar romanent a l'ombra.

Juan Urdangarin fa un esforç que perjudica la seva cosina

Juan Urdangarin és el fill més prudent de la infanta Cristina, del que menys coses se saben i el que menys apareix a la premsa. Resideix a Londres, on ha trobat una feina que li permet mantenir-se sense ajuda de ningú. Des d'allà ha tingut un gest que s'ha girat contra Sofia, que continua lluny de la vida pública.

Muntatge amb la infanta Sofia somrient amb els cabells solts i Letizia seria amb la mirada de banda
LEtícia està protegint la infanta Sofia | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Alguns experts en Casa Reial, com ara la periodista Pilar Eyre, consideren que l'actitud de Felip i Letícia és un error. Els reis estan protegint massa les filles i això fa que la societat no les conegui a fons. La infanta ha optat per no sortir de l'Atlantic College, ni tan sols per saludar els pares.

En canvi, Juan ha estat molt atent a la infanta Cristina. Les imatges que han sortit publicades demostren que n'ha estat pendent en tot moment. També ha estat amable amb la seva tieta Elena de Borbó, que estava molt afectada perquè tenia una relació molt estreta amb Constantí de Grècia.

➡️ Gent

Més notícies: