Muntatge de Diego Matamoros seriós, un ambulància i un interrogant vermell

GENT

Quin problema de salut té Diego Matamoros i per què ha tornat a l'hospital

Diego Matamoros ha fet saltar totes les alarmes en anunciar que ha hagut de tornar a l'hospital per un assumpte relacionat amb la seva malaltia

Diego Matamoros fa un any que està bregant amb una malaltia anomenada Espondilolistesi Degenerativa. Patologia que l'ha obligat a tornar a l'hospital per sotmetre's a una nova revisió mèdica.

Segons els experts, és una patologia crònica que es genera pel desplaçament d'una vèrtebra sobre una altra. En el pitjor dels casos, aquesta malaltia pot arribar a incapacitar la persona a l'hora de desenvolupar la seva vida amb normalitat.

Primer pla de Diego Matamoros somrient amb un micròfon a la cara a 'El Tiempo de Descuento'
Diego Matamoros pateix una malaltia anomenada Espondilolistesi Degenerativa | GTRES

A més, la situació dels malalts podria agreujar-se si la vèrtebra desplaçada acaba atrapant la medul·la o algun dels nervis que es troben a la columna vertebral. Tanmateix, la situació de Diego Matamoros és molt més complexa.

Tal com ha confirmat, a més, ell pateix un tipus de degeneració als teixits que suporten les vèrtebres. Motiu pel qual ha hagut d'entrar al quiròfan en alguna ocasió.

Fa tot just unes hores, Diego Matamoros ha encès totes les alarmes després d'assegurar al seu perfil d'Instagram que havia hagut de tornar a l'hospital. Informació que ha deixat molt preocupats tots els seus seguidors.

A través d'aquesta xarxa social, l'exsupervivent ha compartit amb tots els usuaris com es troba després d'haver acudit a l'última revisió mèdica. Ara bé, el fill de Kiko Matamoros no té bones notícies: "Les coses no van com jo voldria".

Diego Matamoros ha tornat a l'hospital a conseqüència del seu problema de salut

Abans de revelar quina és la seva situació actual, Diego Matamoros no ha tingut objeccions a recomanar al seu doctor a totes les persones que estan passant per una situació similar:

"És una eminència al seu camp, però és més gran com a persona. Per a tots els que esteu passant per alguna cosa semblant i que parlem de tant en tant, sempre us el recomano. Quan el doctor que tens al davant és una cosa més que un doctor, es veu la qualitat humana i professional”.

Primer pla de Diego Matamoros a la boda del seu pare, Kiko Matamoros
Diego Matamoros ha hagut de tornar a l'hospital | GTRES

Ha estat en aquest moment quan Diego Matamoros ha fet saltar totes les alarmes: “Les coses no van com jo voldria”. Segons ha confirmat, la seva evolució no està sent tan bona com ell i el metge esperaven.

Tant és així que, si no respon favorablement als tractaments a què s'està sotmetent, el fill de Kiko Matamoros haurà de tornar a entrar al quiròfan.

Fins ara, el germà de Laura Matamoros ha estat intervingut fins a tres vegades en menys d'un any. Tanmateix, l'última vegada que Diego Matamoros va haver de sotmetre's a una operació per pal·liar el seu problema de salut va ser el passat mes d'agost de 2023.

Storie de Diego Matamoros, vestit de bata d'hospital, mostrant que està ingressat de nou
Diego Matamoros va ser intervingut per darrera vegada l'agost de 2023 | Instagram, @diegomatflo

"He passat per quiròfan i m'he ficat el combo de radiofreqüència i corticoides. Com les altres vegades, estic força fotut, encara que avui la cama la tinc bé. Portava deu dies força complicats i amb força dolors", va assegurar el jove després de la seva última operació.

I encara que en aquell moment va assegurar que tot havia sortit segons estava previst, sis mesos després, Diego Matamoros ha confirmat el pitjor dels escenaris. Notícia que ha volgut compartir amb els seus més de 417.000 seguidors d'Instagram.

Tal com ha confirmat, ha hagut de tornar a l'hospital després de percebre un empitjorament en el seu estat de salut. Situació que l'afecta tant físicament com anímicament.

De moment, no se sap si Diego Matamoros haurà de tornar a passar pel quiròfan. No obstant això, fa uns mesos, el jove ha assegurat que pateix "crisis paralitzants" cada cert temps. Motiu pel qual fins ara ha hagut de ser intervingut cada “dos o tres mesos”.