Muntatge de Raquel Bollo amb Rocío Carrasco i una imatge d'Ànima Bollo a la televisió

GENT

El problema entre Raquel Bollo i Rocío Carrasco que també esquitxa la seva filla Alma

Raquel Bollo tindria un problema amb Rocío Carrasco que va sortir a la llum després que la dissenyadora explotés a 'Sálvame'

Raquel Bollo torna a estar de màxima actualitat després que hàgim descobert que la seva filla Alma està embarassada.

Així, no podem evitar recordar un dels grans moments que Bollo ha protagonitzat a la televisió. Concretament, quan la dissenyadora explotava contra Sálvame després que la sotmetessin a una emboscada en ple directe.

El mític programa portava com a convidada ni més ni menys que Rocío Cortés, filla de Chiquetete, i enemiga declarada de Raquel Bollo, perquè en parlés d'ella i dels seus fills.

Raquel Bollo durant el seu atac d'ira contra Mediaset després de gravar 'Sálvame' el 23 de maig de 2023
Raquel Bollo explotava en ple directe de 'Sálvame' | Mediaset

Alguna cosa, que no li semblava gens bé a la dissenyadora, que en aquell moment estava defensant Alma i Manuel Cortés a Supervivientes.

El brot que va tenir Raquel Bollo davant les càmeres de Telecinco, que la perseguien pel passadís, ja s'ha convertit en una cosa històrica.

I és que Bollo carregava obertament ja no només contra el programa, sinó també contra la mateixa Rocío Carrasco, que havia esdevingut la gran estrella de la cadena.

Sobretot, arran de la docusèrie en què relatava amb luxe de detalls el maltractament que va patir per part d'Antonio David.

"Sou uns pocavergonyes tots. Quinze anys fent aquí el call… Rocío Carrasco és maltractada i jo amb tres sentències em seguiu portant a gent", explotava Raquel, mentre que alguns col·laboradors de Sálvame intentaven tranquil·litzar-la. "Pocavergonyes, que no heu tancat aquest capítol en la vida", insistia.

Raquel Bollo i l'origen del seu enfrontament amb Rocío Carrasco

Però, quin és l'origen d'aquest mal rotllo entre totes dues que esquitxa fins i tot la seva filla Alma Bollo? Molts apunten al fet que Telecinco es posicionés obertament al costat de Rocío Carrasco, quan mai ho va fer de la mateixa manera amb Raquel Bollo.

Totes dues tenen dues sentències en què denuncien haver patit maltractaments, una vivència que les uneix fins avui.

No obstant, la resolució de Raquel va sortir a favor seu, ja que va vèncer Chiquetete als tribunals. El cantant li exigia una indemnització de 700.000 euros, dos anys de presó i dos més d'inhabilitació mediàtica.

Tot al contrari a Rocío Carrasco, la sentència de la qual per maltractaments contra Antonio David ha estat arxivada de manera definitiva.

Plànol curt de Rocío Carrasco plorant al plató de ‘En el nom de Rocío’
Telecinco es posicionava a favor de Rocío Carrasco | Mediaset

A més, Raquel Bollo no ha dubtat a posar en dubte la versió de Rociíto i fins i tot es posicionava a favor d'Olga Moreno.

"Jo només he vist per part d'Olga molt afecte cap a aquests nens. No vaig a favor d'un ni a favor d'un altre, ells sabran a casa el que ha passat", donava la cara per l'ex d'Antonio David.

Circumstàncies que deixen molt clar quin és l'origen d'aquest enfrontament, sobre el qual cap de les parts s'ha pronunciat.