Muntatge de fotos d'Alba Santana i Mila Ximénez en primer pla mirant a càmera

GENT

El canvi important que ha fet Alba Santana des que va perdre Mila Ximénez

Alba Santana ha optat per portar una vida allunyada dels focus després de la mort dels seus dos pares

Alba Santana ha canviat radicalment de vida. Des de ben jove, la filla de Mila Ximénez i Manolo Santana va prendre la decisió d'allunyar-se tant com ha estat possible dels mitjans de comunicació.

No obstant això, i malgrat que sempre ha anat molt amb compte amb la seva privacitat, alguna vegada, hem pogut veure-la en un programa de televisió donant suport a la seva mare.

Alba Santana amb un abric verd i uns auriculars col·locant-se les ulleres al cap
Alba Santana continua vivint a Amsterdam en el més estricte anonimat | GTRES

Tanmateix, des que va morir la col·laboradora de televisió, pràcticament ha desaparegut del mapa. De fet, han estat comptades les vegades que Alba Santana ha decidit intervenir en alguns dels formats del nostre país.

L'última vegada que vam poder sentir la filla de Mila Ximénez va ser el 23 de febrer de 2022, tan sols dos mesos després de la mort del seu pare. Aquell dia, aquesta noia de 39 anys va entrar a Sálvame, via telefònica, per fer un aclariment important.

Muntatge amb un primer pla d'Alba Santana somrient en un photocall i Manolo Santana feliç
Alba Santana va entrar a 'Sálvame' per desmentir un rumor sobre el seu pare | e-noticies.cat, GTRES

Alba Santana es va posar en contacte amb aquest format per desmentir tots els rumors que s'havien generat al voltant de l'herència del tennista: “La notícia és mentida. Ni el meu pare em deshereta ni la meva mare em deixa aquesta quantitat de diners[tres milions d'euros]”.

Des de llavors, la filla de Mila i Manolo ha optat per allunyar-se completament dels mitjans de comunicació. Tant és així que, tal com ha informat ¡Hola!, continua vivint a Amsterdam amb la resta de la seva família.

Alba Santana ha fet un canvi important a la seva vida després de perdre Mila Ximénez

Alba Santana ha pres una decisió rellevant després de la mort dels seus pares: vol viure en el més absolut anonimat. Per això, des del funeral de Manolo Santana, els mitjans de comunicació no han tornat a captar-la al nostre país.

Avui dia, la filla de Mila porta una vida molt discreta a Amsterdam. La jove continua vivint allà amb el seu marit, Aviv Miron, i els seus dos fills, Alexander i Victoria, de 16 i 10 anys respectivament. I prova d'això és el vídeo que ha compartit ¡Hola! en una de les seves notícies.

Unes imatges que segurament no li han semblat gens bé a Alba Santana, i encara menys després de la petició pública que va fer durant la seva última intervenció telefònica amb Sálvame. Aquell dia, va aprofitar l'ocasió per demanar als mitjans de comunicació que li deixessin passar el dol en privat.

Fotografia d'Alba Santana somrient al plató de 'Supervivientes 2016'
L'últim cop que Alba Santana va ser a Espanya va ser durant el funeral del seu pare | GTRES

“Vaig parlar amablement amb la premsa quan van morir els meus pares, però les últimes setmanes hi ha hagut premsa que ha vingut a Holanda a seguir-me per saber on visc. I em crea molta ansietat”.

D'aquesta manera, Alba Santana va demanar públicament que respectessin la seva intimitat i la de la seva família. A més, no va tenir objeccions a assegurar que trobava “molt a faltar” els seus pares. "El buit que m'ha deixat la meva mare és enorme", va afegir a continuació.

L'última vegada que els mitjans de comunicació van poder fotografiar-la va ser el passat 11 de desembre de 2021, dia en què va morir Manolo Santana als 83 anys.

En aquell moment, Alba Santana no va tenir cap problema a entendre les càmeres d'Europa Press en arribar a Madrid. Tal com ella mateixa va confessar, “és un moment molt difícil”. I tot i que “no tenia comunicació” amb el seu pare, per “l'afecte” que sentia cap a ell, va viatjar fins a Espanya “per acomiadar-lo”.