Muntatge de Sara Carbonero amb rostre neutre i pendents llargs, Iker Casillas somrient i una conversa

GENT

Les paraules clau de Sara Carbonero després de revelarse la situació amb Iker Casillas

Sara Carbonero ha realitzat una publicació a les seves xarxes socials que ve a ser un missatge molt clar i contundent

Sara Carbonero es va separar inesperadament el 2021 d'Iker Casillas, després d'una relació sòlida d'anys i dos fills en comú. Des d'aleshores, han pres camins separats, però això no impedeix que de tant en tant siguin protagonistes junts de l'actualitat. I això és precisament el que ha passat ara.

Sara Carbonero ha vist que s'ha publicat com és la seva relació actual amb què va ser porter del Reial Madrid. Després, no s'ha quedat callada. Ha decidit publicar una frase a les seves xarxes que és un missatge clar i directe.

Sara Carbonero: així és la seva relació actual amb Iker Casillas

Sara Carbonero, després de trencar amb Iker, va estar sortint amb Kiki Morente, però tot va acabar. Tot i això, poc després, va iniciar un romanç amb el també músic Nacho Taboada, amb qui segueix. Han donat forma a una parella sòlida, de la qual coneixem molt poc perquè porten la història d'amor en la intimitat més absoluta.

Però això no treu perquè la periodista sovint estigui al disparador mediàtic per aquest festeig. Tot i que, sobretot, cobra protagonisme per l'enllaç que manté amb el seu exmarit. Bona mostra d'això darrer és que ara s'ha donat a conèixer una dada més a El Español.

Fotografia de Sara Carbonero acompanyada del seu xicot, Nacho Taboada, durant la presentació de la nova col·lecció de 'Slow Love'

En concret, s'ha publicat que la cordialitat hi ha entre Sara Carbonero i Casillas, pel bé dels dos fills que tenen en comú. Encara més, es porten molt bé, continuen mantenint una amistat. Tant és així que ella ha celebrat recentment una festa pel seu 40è aniversari i ho ha convidat.

Festa en què, pel que sembla, l'exfutbolista fins i tot va estar xerrant en perfecta harmonia amb Nacho. I és que tenen un contacte “normal”.

Sara Carbonero publica unes paraules que diuen molt de manera indirecta

Sara Carbonero, que viu un moment estable, és molt activa en xarxes socials, en què està acostumada a rebre floretes i missatges d'afecte. Però, de vegades, també té crítiques, davant de les quals en alguna ocasió no dubtat a contestar.

Ara ella ha vist que aquesta informació sobre el seu vincle amb Iker i d'aquest amb Taboada ha generat interès als mitjans. Fins i tot ja ha comprovat els adjectius que s'han utilitzat per referir-se a les relacions esmentades i té clar, a més, que hi haurà comentaris d'internautes.

Per aquest motiu, Sara Carbonero, de manera indirecta, ha llançat una reflexió pública sobre això. Ho ha fet compartint a les seves stories una frase del músic brasiler Caetano Veloso. Aquesta diu així: “De prop ningú no és normal”.

Storie de Sara Carbonero a Instagram amb unes paraules de Caetano Veloso l'11 de març de 2024

Amb aquestes paraules, el que Carbonero sembla haver intentat transmetre és que no està d'acord amb l'adjectiu normal per referir-se a les relacions. Sembla indicar que fer servir aquest terme és recórrer als estereotips i a determinar amb superioritat el que és correcte i el que no.

Ella té clar que ningú no li dirà com comportar-se amb el seu exmarit o amb el seu xicot. Ells junts són els que han de determinar com actuar, com emportar-se i què volen fer. A ningú més li deu importar el nexe que els uneix i ningú no n'hi ha d'immiscir, ja que són adults i decideixen què és el millor per a si mateixos i per als fills de Carbonero.

Vaja, que l'experiodista de Telecinco ha estat molt clara i contundent amb aquesta frase. Ha deixat de manifest que està cansada de comentaris i valoracions sobre la vida més personal.

➡️ Gent

Més notícies: