Fotomuntatge amb una imatge de fons de cors i al capdavant Shakira i Gerard Piqué

GENT

El rumor sobre la relació entre Shakira i Piqué que ho podria haver canviat tot

Shakira i Gerard Piqué es podrien haver acostat de nou poc abans de la sortida de l'últim disc de la cantant

Torna el serial de Shakira i Gerard Piqué. La cantant colombiana anunciava fa uns quants mesos la sortida del seu nou àlbum d'estudi després de l'èxit de les últimes cançons que han vist la llum. Un disc que es publicarà aquest pròxim divendres, 22 de març, i que promet tornar a fer parlar molt.

I és que en aquest nou disc Shakira sembla que encara no ha volgut deixar enrere del tot Gerard Piqué, entre rumors d'un acostament per part de tots dos.

Shakira i Gerard Piqué, un possible acostament?

Fa unes quantes setmanes es començava a rumorejar sobre una possible treva entre la qual va ser un dia una de les parelles més famoses del nostre país i del món.

Gerard Piqué i Shakira s'embrancaven en una 'guerra' pública i mediàtica fa gairebé dos anys, entre cançons i indirectes, que acabava als jutjats per la custòdia dels seus dos fills en comú, Milan i Sasha.

I amb l'adeu definitiu de Shakira de la ciutat de Barcelona. La cantant de Barranquilla posava rumb a Miami l'any passat, deixant enrere definitivament la vida amb Gerard Piqué a la capital catalana.

Fotomuntatge de Shakira i Gerard Piqué amb un cor trencat de fons
Shakira i Gerard Piqué podrien haver pogut acostar-se una altra vegada | Europa Press, ADragan, Getty Images

Tot i això, el 2 de febrer passat, aniversari tant de la cantant com de l'exfutbolista blaugrana, alguns mitjans es feien ressò que la parella podria haver acostat postures amb una felicitació mútua, en què incloïen emoticones.

Encara que no trigaven a sortir les Mamarazzis, Lorena Vázquez i Laura Fa, a desmentir-ho de forma categòrica a El Periódico. Segons van assegurar les periodistes del cor, aquests missatges mai van arribar a existir i que l'acostament de postures entre la parella mai no ha passat.

Shakira torna a llançar indirectes contra Gerard Piqué

Però Shakira no hauria deixat del tot enrere el seu ex Gerard Piqué. I és que, almenys a la seva última cançó, es torna a referir a l'exfutbolista del FC Barcelona amb indirectes. Es tracta del tema Última, que tanca el disc que surt a la llum aquest pròxim divendres.

Així ho ha confirmat la cantant en una entrevista per a The Times aquesta setmana. Després de preguntar-li per si hi hauria una altra cançó que parlés de la seva famosa ruptura amb el pare dels seus fills, Shakira reaccionava: "Sobre Voldemort?", feia broma. "Aquell que no pot ser anomenat?".

"Espero que sigui la darrera cançó que escric sobre això, i sobre ell", confessava. I és que assegurava que encara "sentia que hi havia alguna cosa atrapada a la gola i necessitava treure-la".

Per aquest motiu, les famoses indirectes directes de Shakira podrien tornar a repetir-se. Caldrà esperar a aquesta matinada perquè Shakira torni a explicar una altra part de la seva ruptura amb Gerard Piqué.

➡️ Gent

Més notícies: