Imatge de Marta López Álamo amb Kiko Matamoros posant en un photocall i una icona d'una prova d'embaràs

GENT

El problema que la dona de Kiko Matamoros haurà de resoldre abans del seu embaràs

Abans de quedar-se embarassada, Marta López Álamo ha de posar fi al conflicte que manté amb una de les filles de Kiko Matamoros

La dona de Kiko Matamoros ha dit diverses vegades que a hores d'ara no entra en els seus plans ser mare. Tot i això, si Marta López finalment decideix fer aquest important pas, abans hauria de solucionar un dels seus problemes: la seva complicada relació amb Anita.

Des que va començar la seva relació sentimental amb el seu marit actual, la model no ha tingut gaire bona sintonia amb la influencer. Tot i això, la seva ruptura definitiva es va produir l'any 2020.

En aquell moment, Kiko Matamoros va aconsellar a la seva parella que anés a certa perruqueria. Saló de bellesa que habitualment freqüentaven Makoke i la seva filla Anita. Però un dia, la noia va demanar als propietaris de l'establiment que vetessin Marta.

Una cosa que no va agradar gens a l'excol·laborador de televisió. Tant és així que no va trigar a parlar públicament sobre aquest delicat tema familiar. Més tard, va ser la mateixa model la que es va pronunciar sobre això.

Tal com li va assegurar la dona de Kiko Matamoros en exclusiva a Lecturas, “Ana va intentar vetar-me, però jo seguia anant, encara que sense penjar res a les xarxes socials”.

Primer pla de la Marta López Álamo mirant a càmera
Marta assegura que Anita va demanar que la vetessin en una perruqueria | GTRES

“Kiko em deia que per què havia de deixar d'anar-hi perquè la seva filla ho digués. No coincidia amb ella per evitar conflictes.[…]Em vaig creuar amb ella per error, Ana va tornar a exigir que jo no hi anés i vaig ser jo la que vaig dir: «No hi vaig»”.

Des de llavors, la seva relació ha estat pràcticament inexistent. Ara la seva enemistat s'ha tornat a convertir en actualitat després que Marta López Álamo hagi tornat a parlar sobre el seu futur embaràs. Declaracions que s'han produït durant l'aniversari de la discoteca madrilenya Capital.

La dona de Kiko Matamoros ha de solucionar aquest conflicte abans de quedar-se embarassada

Durant aquest esdeveniment social, la dona de Kiko Matamoros ha assegurat que segueix “prenent el Dercutane” i que encara “no es quedarà embarassada”.

Normalment, aquest agressiu medicament es prescriu per combatre l'acne, però els metges tenen prohibit receptar-lo a dones embarassades. I el motiu no seria cap altre que les greus conseqüències que pot tenir pel nadó.

Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros, posant en un event
Marta ha de solucionar els seus problemes amb Anita abans de quedar-se embarassada | GTRES

No obstant això, no hi ha cap dubte que abans de fer aquest important pas, pel bé de la seva família, Marta haurà de resoldre el seu conflicte amb la filla de Kiko Matamoros.

A més, durant aquest esdeveniment, Marta López ha aclarit el motiu pel qual el seu marit no l'ha acompanyat. Per això, i abans que sorgissin els primers rumors, ha volgut tallar de soca-rel:

“Kiko és a caseta… És que li han fet una endodòncia i té la cara una mica inflada. Vindria, però el pobre no es troba bé i s'ha quedat a casa”. Motiu pel qual, segons ha revelat, abandonarà abans d'hora aquest esdeveniment social.

Marta López Álamo junt amb el Kiko Matamoros al photocall d'un esdeveniment
Marta López també ha parlat sobre la seva relació amb Kiko Matamoros | GTRES

“Gaudiré una mica del concert de Taburete i me n'aniré a casa amb ell. Ell faria el mateix amb mi, no?”, ha afegit la dona de Kiko Matamoros a continuació.

A més, no ha volgut deixar passar l'ocasió per parlar sobre la seva relació sentimental amb l'excol·laborador de Sálvame. Aquest 1 de març celebraran el cinquè aniversari, i Marta López no pot estar més contenta i enamorada:

“És una relació meravellosa, la veritat. Ens complementem, ens coneixem i estimem cada dia més… Superem cada cop més barreres. És veritat que les relacions tenen les seves asprors per llimar, però ens acoblem molt bé i fem molt bon tàndem”.

I encara que la seva relació amb Kiko va ser “complicada” al principi, i va suposar un “canvi” per a ella, la veritat és que Marta ha aconseguit adaptar-se a l'estil de vida del seu marit.