Muntatge d'Iñaki Urdangarin somrient amb una jaqueta blava, la infanta Cristina seria vestida de blanc i uns anells de casament

GENT

La boda d'Iñaki Urdangarin obliga la infanta Cristina a prendre una decisió ferma

Iñaki Urdangarin continua endavant amb els seus plans de futur i provoca que la infanta Cristina faci un pas endavant arran del seu pròxim enllaç

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina comencen a acostumar-se a les seves noves vides després de formalitzar-se el divorci. Tot i que feia temps que els seus camins es van separar, no ha estat fins a principis d'any quan és vident el rumb que han pres.

Iñaki continua amb la seva relació amb Ainhoa Armentia amb què, a més, planeja casar-se. Una notícia que ha fet reaccionar la infanta, que s'ha desfet del seu anell de casada. Ja no hi ha res que la relacioni amb Urdangarin, a excepció dels quatre fills, i Cristina ha experimentat un canvi notable.

La decisió de la infanta Cristina davant de la boda d'Iñaki Urdangarin: s'ha tret l'aliança de casada

La infanta Cristina ha deixat enrere tot el calvari que li va suposar assabentar-se de la nova relació d'Iñaki Urdangarin. Després de dos anys de patiment lluitant per un divorci que es va fer més llarg del que s'esperava, la filla de l'emèrit torna a somriure.

Mentre l'exduc continua fent plans de futur amb Armentia, Cristina ha reprès les regnes de la seva vida. Ha trencat de manera definitiva amb el seu passat i prova d'això han estat les seves darreres aparicions públiques on ha aparegut molt canviada.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Iñaki continua amb els seus plans de futur amb Ainhoa Armentia | Europa Press

El motiu principal ha estat reconèixer que ha de tirar endavant de la mateixa manera que Urdangarin. De fet, la decisió ferma que ha pres la infanta Cristina davant de la boda d'Iñaki ha estat la de treure's l'aliança de casada.

L'enllaç entre el seu exmarit i Ainhoa ha obligat la infanta a desfer-se de l'anell que durant anys la va unir a l'exduc de Palma. Ja no hi ha motiu per lluir-lo i, des de fa temps, n'ha prescindit en les seves aparicions públiques, tal com publica ¡Hola!, en exclusiva.

Imatge primer pla de la infanta Cristina amb cara feliç i amb unes arracades de flors negres i dorades. Està a una cerimònia a Paris, febrer 2023
La infanta s'ha tret l'aliança de casada | GTRES

L'aliança en qüestió apareixia i desapareixia de la mà de Cristina fins que finalment s'ha formalitzat el divorci. També amb motiu de la confirmació de la boda entre Iñaki i Armentia, que ja fan vida en comú en un pis de Vitòria.

Però això no ha estat l'únic que ha canviat en la infanta Cristina. Aquesta publicació, revista de capçalera de Joan Carles I, també fa esment al canvi que ha experimentat des del seu divorci amb Iñaki.

La renovada infanta Cristina

No només ha resultat cridaner veure que la infanta no llueix la seva aliança de casada, també és evident que ha experimentat un canvi. L'extens reportatge que han dedicat a l'ex d'Urdangarin s'endinsa en aquesta qüestió i en el rumb que ha pres la seva vida.

Tal com apunten, la germana de Felip VI està més activa que mai i amb la seva agenda social repleta de plans. Continua amb la seva feina a Ginebra, però procura no perdre's ni un sol esdeveniment. Recentment, va anar a la boda de Marta Urquijo Barreiros i Joaquín Marcos, al Carnaval de Las Palmas i al funeral de Constantí de Grècia.

La infanta Elena amb un abric gris i uns pantalons de quadres, la infanta Cristina somrient amb un vestit gris i Juan Urdangarin seriós amb un vestit negre
La infanta Cristina ha reaparegut molt somrient | Europa Press

En totes aquestes aparicions, la infanta ha compartit la seva cara més extravertida sense perdre el somriure, demostrant que ha superat la ruptura. Se sent alliberada i també és evident que ha canviat d'estil.

Cristina sembla haver rejovenit i està disposada a refer la seva vida, encara que de moment no entra en els seus plans tornar a enamorar-se. Vol viure la seva solteria i deixar-se veure mentre Iñaki ha optat pel contrari.

L'exduc de Palma s'ha refugiat a Vitòria i intenta passar desapercebut fins i tot quan viatja a Barcelona a visitar el seu fill Pablo. El desig d'Urdangarin es recuperar part de l'anonimat que tenia abans de conèixer la infanta i començar de zero. Dues vides completament diferents que emprenen camins per separat després de més de dues dècades junts i quatre nens en comú.