Muntatge en primer pla de Makoke i Javier Tudela somrient
GENT

Makoke defineix amb dues paraules a Javier Tudela després de ser pare de nou

Makoke es torna a convertir en àvia amb l'arribada de Bianca, la nova filla de Javier Tudela i Marina Romero

Makoke té per davant un Nadal més especial i màgic amb l'arribada al món de la seva nova neta. El Javier Tudela i la Marina Romero compartien a les seves xarxes socials que la filla que estaven esperant ja havia arribat i rebrà el nom de Bianca.

Sens dubte, això és un gran motiu d'orgull i alegria per a la Makoke. La televisiva reconeix que li cau la bava amb el seu net, Javier, també fill de Tudela i Romero, que va néixer el 2021. La veritat és que la col·laboradora de televisió sempre ha demostrat la gran relació que té amb el seu fill.

La Makoke ha reaccionat a la notícia i ha definit amb dues precioses paraules el que sent davant la bona notícia. La col·laboradora respostejava la publicació del Javier i la Marina, i compartia un "com us estimo, família".

Makoke, una àvia molt orgullosa

Encara que la mateixa col·laboradora ha revelat més d'una vegada que no li agrada gaire el terme àvia, la veritat és que adora el seu net petit. Amb l'arribada de la Bianca, la Makoke no pot estar més il·lusionada. Ràpidament, la tertuliana reaccionava a la notícia a les seves xarxes socials, compartint el post i afegint un "com us estimo, família".

Storie de Makoke a Instagram amb una foto des de l'hospital amb Javier Tudela i Marina Romero amb un nadó el 16 de desembre de 2023
Makoke reaccionava amb unes boniques paraules a la gran notícia | Instagram, @makoke_

No cal dir que, per a la Makoke, l'arribada de la petita haurà estat tot un xut d'alegria. A més, ella mateixa confessava fa uns mesos que preferia una nena "per allò de tenir la parella". I així ha estat.

Pel que fa a com és el Javier com a pare, la Makoke es desfeia en elogis fa uns mesos: "És increïble. És un gran pare, molt dolç, però és veritat que no li agrada donar-li al nen guarreries. És molt estricte amb el tema dels dibuixos i de l'alimentació", confessava.

Makoke i Javier Tudela mantenen una forta unió

Els darrers temps no han estat gens fàcils per a la Makoke en l'àmbit mediàtic. Els enfrontaments amb el seu exmarit, Kiko Matamoros, han seguit en peu de guerra, alhora que han continuat els problemes amb Hisenda.

Makoke i Javi Tudela a Quines Vacances!
Makoke i Javier mantenen un gran vincle de mare i fill | Mediaset

No obstant això, pel que fa al personal, la Makoke sempre s'ha sentit molt ben acompanyada pel seu fill. Recordem que mare i fill van participar en la darrera edició de Vaya vacaciones de Telecinco. I és que la Makoke i el Javier Tudela sempre han estat un gran suport l'un per a l'altre.

En una de les nits més complicades de la Makoke en un Deluxe del 2018, la televisiva es trencava del tot. Va ser llavors quan el Javier Tudela va entrar en directe per animar-la. "No has d'avergonyir-te de res. Estem per donar-te suport i estimar-te. No has d'estar malament. Oblida't de tot i fes cas als que t'estimen", revelava.

Davant d'això, la col·laboradora no podia evitar emocionar-se i mostrar que el fill és i serà un dels seus grans suports.