Kiko rivera amb gorra negra i Irene Rosers amb cabell llarg i laci miren en direccions oposades.
GENT

Kiko Rivera trenca el seu silenci després de la notícia que Irene Rosales volia evitar

Kiko Rivera ha sorprès amb una dura reflexió dies després de conèixer-se una última hora que Irene desitjava amagar

Kiko Rivera va prendre la ferma decisió de fer un gir a la seva vida i allunyar-se dels mitjans de comunicació. Però encara que el marit d'Irene Rosales estigui centrat en la seva carrera musical, no pot evitar que continuï acaparant l'interès mediàtic. Sobretot, en aquelles qüestions que tinguin a veure amb la seva família i amb la distància que s'ha imposat entre ells.

L'última hora que afecta de ple a Kiko té relació amb el problema de salut de la seva mare, Isabel Pantoja. S'ha sabut que, després del seu últim ingrés hospitalari, la cantant va voler veure el seu fill, però aquesta trobada no es va fer. Aquesta és la notícia que Irene volia evitar que veiés la llum i per la qual el DJ trencava el silenci amb una demolidora reflexió.

Primer plànol de Kiko Rivera amb gest atònit en 'Sálvame Deluxe'

Aquesta és la informació que Irene Rosales no volia que veiés la llum

A Kiko Rivera i Irene Rosales se'ls ha complicat notablement l'estiu. Mentre el DJ està centrat en els concerts, la seva mare, Isabel Pantoja, travessa un moment molt delicat de salut. Fa uns quants dies va haver de ser ingressada d'urgències i l'última hora sobre el seu estat ha fet saltar les alarmes.

Sobretot, després de sortir a la llum la informació que Irene volia evitar: que l'artista va demanar veure el seu fill. Aquesta trobada no es va produir i confirma el grau de distanciament que impera encara al clan Pantoja. Tots els ulls estan posats ara a Kiko arran de la seva última publicació, amb què ha trencat el seu silenci amb una demolidora reflexió.

Irene Rosales seria amb una samarreta blanca i uns pantalons marrons al costat de Kiko Rivera mirant de banda amb un micròfon vermell davant

El marit d'Irene acostuma a fer servir les xarxes per compartir amb tots el seu dia a dia i els seus projectes musicals. També és el mitjà utilitzat mitjançant el qual publica reflexions que donen peu a tota mena de teories.

La seva darrera storie fa referència a la “justícia divina” i suposa un cop duríssim per a l'estat actual d'Isabel. “Tothom qui obra malament, al final li anirà malament”, comença dient el missatge. “Pot ser que al principi les coses els surtin com les hagi planejat, però tard o d'hora Déu s'encarregarà de passar factura”, finalitza.

Storie de Kiko Rivera a Instagram amb un text sobre la justícia divina el 9 de juliol de 2024

Kiko sentencia aquest missatge amb un “Amén”, deixant clar que comparteix totes i cadascuna d'aquestes paraules. El que el marit d'Irene no ha volgut aclarir és a qui s'adreça la seva reflexió. Tot i això, crida l'atenció que coincideixi amb els problemes de salut de la seva mare i el desig de retrobar-se ara amb Kiko.

Irene Rosales i Kiko continuen amb les seves vides, aliens als problemes de la cantant

S'ha parlat molt sobre els problemes de salut d'Isabel Pantoja, però la cantant encara no s'hi ha pronunciat. El seu ingrés a l'hospital de Còrdova tenia un motiu concret, que no ha sortit a la llum. L'última hora sobre la seva salut la va donar Antonio Rossi a Vamos a ver on va aclarir que "no ha variat res d'un mes aquí".

"Té una situació complicada que s'està intentant resoldre", va afegir sense revelar cap dada concreta. Segons Isabel, després d'ingressar a l'hospital, pensava que era per una qüestió d'extrema urgència i va ser quan va demanar veure els seus fills. Tot i això, després de parlar amb els metges, no va veure necessari posar-se en contacte amb ells.

Primer pla d'Isabel Pantoja a la presentació de 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'

Mentre el món de la cantant s'ensorrava, Irene i Kiko estaven continuant amb les seves vides. El DJ de gira i la influencer compartint amb els seus seguidors els seus estilismes, el seu dia a la platja o la visita a la perruqueria.

Fins i tot va tornar a provar-se el segon vestit de nuvia amb què es va casar amb Kiko fa vuit anys. “De tant en tant és bonic recordar un dels dies més feliços de la meva vida”, va escriure a la publicació.

➡️ Gent

Més notícies: