Fotomuntatge de Josep Cuní amb una imatge nedant i una foto d'una cala de la Costa Brava de fons
GENT

La preciosa platja que tria Josep Cuní per estiuejar: batejada com la Cala Cuní a TV3

Josep Cuní va revelar la seva platja secreta perfecta per estiuejar: la coneguda a la televisió pública com la Cala Cuní


S'acosta l'estiu i ja és el moment de començar a organitzar les nostres vacances. Viatjar ens agrada a tots, però, no cal anar a l'altra punta del món per poder gaudir de precioses platges, menjar bo i postes de sol inoblidables.

Amb la pujada massiva dels preus, aquest estiu, no tothom es podrà permetre comprar un bitllet amb destinació a Maldives. Però no us preocupeu perquè si per alguna cosa destaca la costa catalana, és per les seves meravelloses platges. 

I no us ho diem nosaltres, no. És ni més ni menys que Josep Cuní qui té clar quina és una de les millors cales del nostre país. El cert és que el català no necessita presentacions, ja que la seva trajectòria professional és coneguda per tothom.

Des del seu "prou, prou, prou!" a Els matins de TV3 que ja forma part de la història de la televisió de Catalunya, fins al seu actual treball a Radio Nacional de España. No hi ha dubte que el locutor de ràdio i presentador de televisió català gaudeix d'una carrera brillant.

La cala que tria Josep Cuní per estiuejar

Molts recordareu el programa El paisatge favorit de Catalunya de TV3. On en la seva gran final hi havia personalitats del món de la televisió entre les quals estava Josep Cuní. A l'espai, diversos paisatges de Catalunya competien entre ells defensats per un famós.

Va guanyar la Costa Brava, la qual defensava el locutor i presentador. Tant va ser el seu èxit que Josep Cuní es va posar el banyador per nedar en una cala secreta que tots van batejar com la Cala Cuní. Doncs bé, es tracta de la Cala d'Aigua Xelida, situada al Baix Empordà.

Imatge de Josep Cuní nedant a una cala del Baix Empordà

Josep Cuní i la seva sorprenent confessió sobre la seva família

Fa un parell de mesos, Josep Cuní va concedir una entrevista pel programa El Suplement presentat per Roger Escapa. Hi va fer un repàs de la seva trajectòria professional. Als seus 70 anys, va parlar del moment de la seva retirada.

I és que, tal com va confessar, de moment no està dins dels seus plans jubilar-se, no obstant això, sí que hi pensa. "Un dia hauré d'anar-me'n o em faran fora", va sentenciar el català als micròfons de Catalunya Ràdio.

Josep Cuní va fer balanç de la seva vida laboral i de com la seva feina ha afectat la seva vida personal. Unes declaracions relacionades amb la família que van sorprendre molt. "Per la feina he deixat poques coses, en canvi, per la família n'he deixat menys", va concloure.

➡️ Gent

Més notícies: