Muntatge amb Rocío Carrasco somrient amb els cabells curts i María Teresa Campos amb un vestit vermell
GENT

El pla de Rocío Carrasco perquè tothom recordi María Teresa Campos

Rocío Carrasco serà present en l'homenatge a la veterana presentadora que aquesta nit emetrà TVE, on recordarà els moments viscuts amb ella

Per a Rocío Carrasco, María Teresa Campos era molt més que la seva mentora al món de la televisió. Es va convertir en la seva 'segona mare' quan el 2006 Rocío Jurado va morir. Des de llavors, les Campos la van acollir i va passar a ser un membre més de la família.

La mort de María Teresa va sumir Rocío en una gran tristesa i no es va separar de Terelu i Carmen en cap moment. La vam veure desolada al tanatori i a l'últim adeu a la comunicadora. Ara, la dona de Fidel serà fonamental en l'homenatge que TVE emetrà aquest divendres, 5 de gener, on recordarà moments amb ella.

Rocío Carrasco estarà present en l'homenatge a María Teresa Campos

Tot està llest perquè aquesta nit TVE emeti el tribut a María Teresa Campos. Un especial que recordarà la periodista, dirigit per la seva filla Carmen i que comptarà amb la participació de persones properes a Teresa.

Entre elles hi haurà Rocío Carrasco com a peça clau d'aquesta nit tan especial per a la família. La filla de 'La más grande' estarà present al plató al costat de Terelu rebent "artistes, companys de professió i amics".

Durant anys, la dona de Fidel ha estat una més dins del clan Campos, arribant a ser una més de la família. Emblemàtic va ser el moment en què Teresa es va abraçar Rocío a la capella ardent de la chipionera. Totes dues van compartir confidències i una estreta relació que l'ex d'Antonio David compartirà amb els espectadors.

L'objectiu de l'homenatge no és fer només un recorregut per la seva extensa carrera professional. També es tracta de recordar aquesta part de María Teresa més propera i familiar que per a alguns és desconeguda.

En aquest sentit, Rocío aportarà les seves vivències amb la veterana presentadora per acostar-la als espectadors. Una manera de tornar-li tot l'afecte i l'amor que Teresa li va brindar des que va morir la seva mare el 2006. Quatre mesos després de la mort de la María Teresa, per fi, rebrà el reconeixement que es mereix envoltada dels seus.

El moment més emotiu que viurà Rocío Carrasco en l'homenatge

D'entre tots els moments que es recordaran en el tribut a María Teresa, sens dubte n'hi haurà un que destacarà per sobre de tots. Concretament, quan Rocío recordi l'amistat que hi va haver entre la seva mare i la periodista.

La relació i la complicitat que va existir entre elles va fer possible que Teresa conegués Rociíto quan era només una nena. No va ser fins molts anys després quan va decidir donar-li una oportunitat i comptar amb ella en Día a Día.

María Teresa Campos amb Rocío Carrasco somrient
Rocío Carrasco i María Teresa estaven molt unides | GTRES

Segons va explicar la mateixa Teresa, no la va contractar perquè era filla de la seva amiga, sinó perquè va veure el seu potencial. Així va ser com va néixer la secció d'El tendedero, on totes dues es ficaven en el paper de dues veïnes xafarderes.

Des d'aleshores, s'hi va instal·lar una complicitat que traspassava la pantalla. Una complicitat que es va fer més forta quan la chipionera va morir i la periodista es va convertir en el seu suport més gran.

De fet, al programa Lazos de sangre dedicat a les Campos el 2021, Teresa va tenir un record especial per a Rocío Jurado. "Era una gran persona", va afirmar emocionada. "Allà on sigui, que sàpiga que la seva filla té molta gent que l'estima", ha acabat, enviant un missatge a qui va ser la seva gran amiga.

Aquesta relació serà recordada a l'especial d'aquesta nit, on Lorena Gómez interpretarà una cançó que posarà la banda sonora a aquesta amistat. Un moment emotiu que encongirà el cor de molts, però que serà clau per entendre la relació entre Rocío Carrasco i María Teresa.